Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ο Παναθηναϊκός ανανέωσε με Διαμαντίδη

Τη συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Διαμαντίδη κατά δύο έτη ανακοίνωσε επισήμως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο αρχηγός των «πράσινων» θα μετρά 11 χρόνια στο «τριφύλλι» όταν ολοκληρωθεί το νέο συμβόλαιό του, αφού στην αθηναϊκή ομάδα μεταγράφηκε το 2004 από τον Ηρακλή, σε ηλικία 24 ετών.


Η ανακοίνωση:

«Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι και θα παραμείνει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και φέτος, όπως έκαναν για πρώτη φορά το 2004».

Ο διεθνής άσσος, από την πλευρά του, δήλωσε «χαρούμενος και ευτυχισμένος για την παραμονή μου στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό μου δεν υπήρχε κάτι άλλο, δεν ήθελα να φύγω από εδώ γιατί αισθάνομαι όμορφα, καλά και σαν στο σπίτι μου στον Παναθηναϊκό. Δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις για μένα ούτε για μια στιγμή».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, υπογράμμισε πως «ο Δημήτρης δεν είναι ένα απλό μέλος του Παναθηναϊκού, αλλά ένα τεράστιο κεφάλαιο της ιστορίας του. Με μπροστάρη τον αρχηγό μας, που ξέρει όσο ελάχιστοι το δρόμο του πρωταθλητισμού, ο Παναθηναϊκός χτίζει τη νέα του δυναστεία».

(naftemporiki)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου