Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Η Ρεάλ Μαδρίτης σπάει τον κουμπαρά για τον Γκάρεθ Μπέιλ

Σε μεταγραφικό θρίλερ εξελίσσεται η ενδεχόμενη μεταγραφή του ουαλού σούπερ σταρ Γκάρεθ Μπέιλ από την αγγλική Τότεναμ στη Βασίλισσα Ρεάλ Μαδρίτης.

Το βράδυ της Κυριακής (28/7) ισπανικά δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι η Τότεναμ αρνήθηκε την (τρίτη κατά σειρά!) βελτιωμένη πρόταση των Μερένχες για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, ύψους 94 εκατομμυρίων ευρώ , ωστόσο στη Μαδρίτη δεν πτοούνται.


Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες η Ρεάλ εξαπέλυσε νέα επίθεση προκειμένου να κάνει δικό της τον Μπέιλ προσφέροντας 60 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά και τους Ανχελ Ντι Μαρία και Φάμπιο Κοεντράο!

Στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου, η αξία του αργεντινού εξτρέμ Ντι Μαρία υπολογίζεται σε 30-35 εκατομμύρια ευρώ ενώ περίπου 20 εκατ. ευρώ κοστολογείται ο πορτογάλος αριστερός μπακ-χαφ Κοεντράο.

Απομένει να διαπιστωθεί η αντίδραση του προέδρου και ιδοκτήτη της Τότεναμ κ. Ντάνιελ Λίβι ο οποίος είχε δηλώσει πρόσφατα ότι ο Μπέιλ θα πωληθεί μόνον εφόσον καταβληθεί το συνολικό ποσό του «buy out» του ποδοσφαιριστή το οποίο έχει οριστεί στα 120 εκατομμύρια ευρώ, θα κάνει πίσω καθώς η Ρεάλ πλησίασε πολύ την αρχική απαίτησή του.

Εν τω μεταξύ η Τότεναμ ήρθε σε συμφωνία με τη Βαλένθια για την αγορά του 28χρονου διεθνούς ισπανού φορ Ρομπέρτο Σολδάδο ο οποίος αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα του Λονδίνου. Θα της κοστίσεις 30 εκατ. ευρώ!

(tovima)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου