Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

"Χρυσώνει" τον Μουρίνιο ο Αμπραμόβιτς για να επιστρέψει στην Τσέλσι


«Η Τσέλσι έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Μουρίνιο είναι ο άνθρωπος που θα την κάνει ξανά πρωταθλήτρια. Ο Αμπραμόβιτς έχει εξαντλήσει τις επιλογές του και μόνο εάν φέρει τον Μουρίνιο θα αναγκάσει τους οπαδούς να επιστρέψουν κοντά στην ομάδα. Στην Τσέλσι αυτό θέλουν να γίνει και θα γίνει». Λόγια τα οποία ανήκουν σε αξιωματούχο της αγγλικής ομάδας, το όνομα του οποίο δεν έγινε γνωστό, όπως μεταφέρθηκαν από την εφημερίδα «Daily Mirror».


Η επιθυμία του ρώσου μεγιστάνα κ. Ρομάν Αμπραμόβιτς για την επιστροφή του κ. Ζοζέ Μουρίνιο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» θεωρείται πλέον δεδομένη, ωστόσο ο αγγλικός Τύπος πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω την ιστορία γράφοντας για τελική συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών!

Σύμφωνα με τα αγγλικά ταμπλόιντ, ο νυν τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και θα υπογράψει κλειστό τριετές συμβόλαιο το οποίο θα προβλέπει την είσπραξη ολόκληρου του ποσού σε περίπτωση μονομερούς κατάργησης της συμφωνίας από την πλευρά της Τσέλσι.

Ο πορτογάλος τεχνικός είχε δηλώσει προσφάτως πίστη και αφοσίωση στη Ρεάλ Μαδρίτης καταρρίπτοντας τα σενάρια περί άμεσης επιστροφής του στην Αγγλία, ωστόσο σύμφωνα με την «Daily Mirror» αυτό συμβαίνει επειδή «έχει έναν μεγάλο στόχο μπροστά του, την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλει να αποχωρήσει από την Ισπανία ως πρωταθλητής Ευρώπης, ειδικά αν αυτό πραγματοποιηθεί έχοντας νικήσει στον τελικό την Μπαρτσελόνα». Ως τότε βέβαια είναι μακρύς ο δρόμος για τους «αιώνιους» αντιπάλους της Ισπανίας…

(tovima)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου