Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Παναθηναϊκός: Τέλος ο πρίγκηπας!


Το διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού τελείωσε, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο να ανακοινώνει ότι η ΠΑΕ δεν κάνει δεκτό το αίτημα του πρίγκιπα Φεϊζάλ για παράταση στην κατάθεση των 28 εκατομμυρίων. Αυτό σημαίνει ότι η υπόθεση με την πριγκιπική επένδυση στον παναθηναϊκό τελειώνει άδοξα.


Κάτι τέτοιο επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το ΔΣ τόνισε ότι δεν θα γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αφού δεν κατατέθηκαν τα χρήματα.

Νωρίτερα στο διοικητικό συμβουλίου ο κ. Παναγόπουλος ρώτησε τον κ. Δομάζο για τις προθέσεις του Πρίγκιπα, με τον παλαίμαχο άσο του τριφυλλιού να απαντάει: "Δεν ξέρω τι προτίθεται να κάνει ούτε μας έχει ενημερώσει αν θα βάλει τα χρήματα. Εγώ ότι έκανα το έκανα γιατί αγαπάω τον Παναθηναϊκό".

Πλέον το διοικητικό συμβούλιο έχει εξουσιοδοτήσει το νομικό τμήμα της ΠΑΕ να κινηθεί νομικά κατά του Πρίγκιπα Φεϊζάλ και να αναζητήσει τυχόν ποινικές ευθύνες αν αυτές υπάρχουν. Από τις παραιτήσεις των μελών του ΔΣ, οι μοναδικές που έγιναν δεκτές ήταν αυτές των κ. Αντωνιάδη και Δομάζου.

(megatv)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου