Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Οι αντιδράσεις στέλνουν τον Βύντρα στην Λεβάντε!


Νέα ανατροπή στην μετεγγραφή του Λουκά Βύντρα καθώς οι αντιδράσεις του κόσμου για την συμφωνία του με τον Ολυμπιακού λειτούργησαν αποτρεπτικά και για τις δύο πλευρές με τον διεθνή αμυντικό να ταξιδεύει στην Ισπανία για να υπογράψει στη Λεβάντε.


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μετεγγραφή του Λουκά Βύντρα. Αφού ο 32χρονος αμυντικός έλυσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, και αφού απέρριψε την πρόταση του ΠΑΟΚ για χάρη των Πειραιωτών, με τους οποίους συμφώνησε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σε όλα, όπως όλα δείχνουν, ο παίκτης, πλέον, βρίσκεται κοντά στο να πάρει μεταγραφή στην ισπανική Λεβάντε , η οποία είναι ο προσεχής αντίπαλος των “ερυθρολεύκων” στο Europa League.

Ο Βύντρα αποδέχθηκε την πρόταση της ισπανικής ομάδας και εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψει στη Λεβάντε για 1,5 χρόνο.

Σημαντικό ρόλο στο να “χαλάσει” η μετακίνηση του διεθνή άσου στον Ολυμπιακό έπαιξαν οι αντιδράσεις του κόσμου καθώς και η πλευρά του παίκτη αλλά και οι “ερυθρόλευκοι” ζύγισαν ξανά τα δεδομένα.

Ο Βύντρα θα γίνει συμπαίκτης του Καράμπελα, όμως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό καθώς έχει αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League με τον Παναθηναϊκό.

(newsit)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου