Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Το συρτάκι του Φούχτελ με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη!


Το συρτάκι του Χανς Γιόακιμ Φούχτελ με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου!  Η γερμανική εφημερίδα «Schwarzwälder Bote» απαθανατίζει τους δύο άντρες να χορεύουν σε εκδήλωση κατά την επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών στην αριστοκρατική πόλη Μπαντ Βίλντμπαντ, πρωτεύουσα του κρατιδίου της Έσης.


«Ο έλληνας υπουργός παραβρέθηκε σε εκδήλωση συνοδευόμενος από τον Χανς Γιόακιμ Φούχτελ, ομοσπονδιακό υφυπουργό εργασίας και εντεταλμένο της Άνγκελα Μέρκελ για την ελληνογερμανική συνεργασία στον τομέα της αυτοδιοίκησης» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Προς τιμήν του υψηλού καλεσμένου οι μουσικοί της πόλης έπαιξαν συρτάκι που χόρεψαν ο δήμαρχος Κλάους Μακ, o κ. Φούχτελ και ο κ. Στυλιανίδης.

Για την εκδήλωση είχε ετοιμαστεί και μία μεγάλη «ελληνο-γερμανική» τούρτα, την οποία, στη διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης, έκοψε ο έλληνας υπουργός, και η οποία προσφέρθηκε στη συνέχεια στους παριστάμενους.

Νωρίτερα, ο κ.Στυλιανίδης είχε συνάντηση με τον υπουργό ευρωπαϊκών υποθέσεων του κρατιδίου της Έσης Γιέργκ-Ούβε Χαν με τον οποίο συμφώνησε να υπάρξει συνεργασία στον τομέα της επιμόρφωσης νεαρών Ελλήνων στη Γερμανία.

(protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου