Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Σοκ στη Νέα Υόρκη: Γυναίκα σκότωσε άνδρα σπρώχνοντάς τον στις γραμμές του μετρό!


Δεύτερο περιστατικό ανθρωποκτονίας στο μετρό της Νέας Υόρκης συγκλονίζει τις ΗΠΑ, όπου η αστυνομία αναζητεί μια νεαρή γυναίκα η οποία φέρεται να σκότωσε άγνωστο άνδρα σπρώχνοντάς τον στις γραμμές του μετρό.


Σύμφωνα με την αστυνομία το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη γραμμή 7 του μετρό της πόλης, ενώ , όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες η γυναίκα μονολογούσε και περπατούσε κατά μήκος της αποβάθρας, έσπρωξε τον άνδρα στις γραμμές του μετρό την ώρα που πλησίαζε ο συρμός. Το θύμα είχε γυρισμένη την πλάτη του προς τη γυναίκα και μάλλον δεν την είδε.

Η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει, ενώ η αστυνομία δημοσίευσε μέσω twitter ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας όπου η φέρεται να απομακρύνεται τρέχοντας από το σημείο.

Η ταυτότητα του θύματος δεν έχει γίνει, ακόμη, γνωστή, καθώς ο άτυχος άνδρας δεν είχε μαζί του κανένα έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά του.

Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που σημειώνεται στο μετρό της Νέας Υόρκης μέσα σε τέσσερις εβδομάδες.

Στις 3 Δεκεμβρίου ένας 30χρονος άνδρας έσπρωξε έναν άλλο άνδρα, 58 ετών, στις γραμμές του μετρό αφού διαπληκτίστηκαν στην αποβάθρα του σταθμού της Τάιμς Σκουέαρ στο Μανχάταν. Ο 30χρονος συνελήφθη και του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Το τελευταίο παρόμοιο συμβάν είχε σημειωθεί τον Αύγουστο του 2010, όταν ένας άγνωστος έσπρωξε μια γυναίκα 39 ετών στις γραμμές του μετρό. Αν και χτυπήθηκε από έναν συρμό, η γυναίκα έζησε.

(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου