Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυση Μανώλη σε Καμμένο


Τελειωμό δεν έχει η κόντρα ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και στους παραιτηθέντες από το κόμμα του.


Μιλώντας στον ΣΚΑΪ,  ο Πάνος Καμμένος  καταφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των Κώστα Μαρκόπουλου και Γιάννη Κουράκου, κάνοντας λόγο για «προδότες», «καβάτζες» και «φίρμες» και  αναφέροντας ότι η συγκυβέρνηση έχει πέσει, ότι με 150 βουλευτές έχει απολέσει τη δεδηλωμένη, και γι’ αυτό υπάρχει η αποστασία, όπως την αποκάλεσε, στους ΑΝΕΛ.
 «Δεν είναι αποδεκτή η αποστασία, πάνε να γίνουν το δεκανίκι του Σαμαρά, τελείωσαν οι ρεζέρβες, το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Θέλουν δυο προδότες και τους βρήκαν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 «Δεν έχει γραφτεί από κομπιούτερ των ΑΝΕΛ το non paper. Δεν έχει πρωτοκολληθεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας. Zητήσαμε να γίνει γραφολογική εξέταση» σημείωσε, αναφερόμενος στο ανυπόγραφο έγγραφο -που έκανε λόγο για ψήφο ανοχής του κόμματος σε περίπτωση εθνικού κινδύνου.

Από την πλευρά του,  ο Γιάννης Μανώλης θα καταθέσει  την ερχόμενη Τρίτη μήνυση κατά του  Πάνου Καμμένου, όπως δήλωσε στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Καμμένου, ότι ο κ. Μανώλης «είναι έμμισθος υπάλληλος».

 «Είναι ο μόνος τρόπος για να αποδείξω ότι δεν είμαι έμμισθος υπάλληλος», είπε χαρακτηριστικά. Ανέφερε επίσης ότι θα ζητήσει απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών της τελευταίας συνεδρίασης, «για να φανεί η αλήθεια»

(topontiki)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου