Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

«Νεκροθάφτης της Ελλάδας ο Παπακωνσταντίνου»!


Στα κάγκελα η Ιπποκράτους, καταπέλτης ο Δ. Καρύδης


Δριμύτατη κριτική στον πρώην υπουργό Οικονομικών ασκεί ο εκ των συνεργατών του Β. Βενιζέλου, πρώην βουλευτής και μέλος της Οργανωτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ Δ. Καρύδης αναφέροντας ότι «ο Παπακωνσταντίνου έχει κερδίσει με το σπαθί του τον τίτλο του Πινόκιο».


Ο Καρύδης ήταν ένας εκ των 11 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που τον Μάιο του 2011 είχαν καταθέσει σχετική ερώτηση για τη λίστα των φοροφυγάδων στο εξωτερικό και στις 6 Ιουνίου 2011 έλαβαν την εξής καταπληκτική απάντηση από τον τότε υπουργό: «Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος δεν κατέχει κατάσταση με τους έλληνες φορολογούμενους φυσικά και νομικά πρόσωπα που διατηρούν καταθέσεις ή που μετέφεραν κεφάλαια σε τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού και ειδικά στην Ελβετία»!

Χθες το βράδυ όμως στο Mega είπε τα ακριβώς αντίθετα προκαλώντας τεράστιο μπάχαλο με αποτέλεσμα σύσσωμη η Ιπποκράτους να τον χαρακτηρίζει «νεκροθάφτη της Ελλάδας και του ΠΑΣΟΚ».

(parapolitika)

1 σχόλιο:

  1. τα μνημονια τα ειχε ψηφίσει ο κυριος ναι η όχι;
    Σιγα να μην μας πει ότι δεν ήξερε. Ποιός σας πιστεύει τώρα πια. Και να φανταστείς ότι κάποτε σε ψήφισα. Πρέπει να ήμουν πολύ ασβέστης. Το κακό το κάνατε στην χώρα εσυ και οι ομοιοι σου τι θέλεις τωρα και τα ξύνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή