Φέτα και ελαιόλαδο είναι τα παραδοσιακά προϊόντα τα οποία μπορούν να
εκμεταλλευτούν οι Έλληνες για να βγουν από την κρίση, επισημαίνουν σε
δημοσίευμά τους οι New York Times.
Το δημοσίευμα τονίζει ότι ενώ η Ελλάδα έχει κατοχυρώσει την αποκλειστική χρήση της ονομασίας φέτας, κατέχει μόλις το 28% της παγκόσμιας αγοράς, ενώ σε ό,τι αφορά το ελαιόλαδο, παρότι παράγει μια από τις καλύτερες ποιότητες βρίσκεται πολύ πίσω από την Ιταλία και την Ισπανία, καλύπτοντας μόλις το 4% της παγκόσμιας αγοράς.
Το δημοσίευμα επικαλείται δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες οι έλληνες αγρότες «αντί να επενδύσουν σε καινούργια τρακτέρ, έπαιρναν τα λεφτά και αγόραζαν μερσεντές».
(skai)
Το δημοσίευμα τονίζει ότι ενώ η Ελλάδα έχει κατοχυρώσει την αποκλειστική χρήση της ονομασίας φέτας, κατέχει μόλις το 28% της παγκόσμιας αγοράς, ενώ σε ό,τι αφορά το ελαιόλαδο, παρότι παράγει μια από τις καλύτερες ποιότητες βρίσκεται πολύ πίσω από την Ιταλία και την Ισπανία, καλύπτοντας μόλις το 4% της παγκόσμιας αγοράς.
Το δημοσίευμα επικαλείται δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες οι έλληνες αγρότες «αντί να επενδύσουν σε καινούργια τρακτέρ, έπαιρναν τα λεφτά και αγόραζαν μερσεντές».
(skai)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου