Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Στους Miami Heat ο Ray Allen!

Ο Micky Arison δημοσιοποίησε την είδηση μέσω του twitter, η οποία επιβεβαιώθηκε άμεσα: Ο Ray Allen προτίμησε τη Heat από τη Βοστώνη και θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο έναντι 9,53 εκατομμυρίων δολαρίων!


Ο Ray Allen έκανε πράξη ένα από τα πιο παλιά αμερικανικά "ρητά": "εάν δεν μπορείς να τους νικήσεις, πήγαινε μαζί τους". Εν τέλει, λοιπόν, ανάλογη ήταν και η απόφασή του σχετικά με το δίλημμα που τον βασάνιζε τις τελευταίες ημέρες. Επέλεξε να αφήσει τη Βοστώνη για να συνεχίσει την καριέρα του στο Miami, απαντώντας θετικά στη σαφώς χειρότερη (οικονομικά) πρόταση των πρωταθλητών του ΝΒΑ.

Την είδηση διέδωσε ο ιδιοκτήτης της Heat, Micky Arison, ο οποίος έγραψε στο twitter "είναι 2:30 το πρωί στο Λονδίνο και μόλις ξύπνησα με σπουδαία νέα. Καλώς όρισες στην  οικογένεια νούμερο 20"! Ο αριθμός 20 δεν είναι άλλος από αυτόν που φορούσε στη Βοστώνη ο Allen, ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει ομάδα για τρίτη φορά στην καριέρα του, μετά το Milwaukee, το Seattle και τη Βοστώνη.

Την απόφαση του 37χρονου σούτινγκ γκαρντ επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του Jim Tanner, ενώ αμέσως μετά την είδηση άρχισαν και τα... μεθεόρτια. Κάποιες φήμες "χρέωσαν" τη φυγή του στη ψυχραμένη σχέση του με τον Rajon Rondo, ενώ ο LeBron James μίλησε στο yahoo, τονίζοντας: "δεν τον κλέβουμε. Είναι ελεύθερος, δεν ανήκει σε κάποιον. Ο Ray είναι σπουδαίο κομμάτι εκεί έξω. Ποιος δεν θα ήθελε έναν τέτοιο σουτέρ...".

Μετά την απόκτηση του Allen, σειρά για τη Heat παίρνει ο Marcus Camby, για τον οποίον έχει αρχίσει να συζητήσει με το Houston προκειμένου να βρουν το κατάλληλο sign and trade. Κάτι που όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανό, ειδικά αν εμπλακεί στα ανταλλάγματα και το όνομα του Shane Battier...

(nba.sport24)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου