Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Κρίμα ρε Γκιώνη...

Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Γκιώνης στον τρίτο γύρο του πινγκ πονγκ κόντρα στον Ιάπωνα Σέιγια Κισικάβα.

Ωστόσο στο τέλος ο Έλληνας πρωταθλητής «λύγισε» και παρά το γεγονός ότι έφτασε πρώτος σε «match point», αποκλείστηκε από τη συνέχεια με 4-3 γκέιμ. Φοβερά ψυχικά αποθέματα έδειξε ο Γκιώνης, κατάφερε να ισοφαρίσει 3 φορές, φτάνοντας μια… ανάσα από την πρόκριση στους «16», όμως η τύχη δεν του «χαμογέλασε» στο τέλος.


Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εξ’ αρχής το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, όμως προσπάθησε πολύ και κατάφερε μάλιστα να ισοφαρίσει δύο φορές στα γκέιμ. Αρχικά έκανε το 1-1 και στη συνέχεια το 2-2. Έχασε την ευκαιρία στο πέμπτο να πάρει προβάδισμα για πρώτη φορά στον αγώνα και ουσιαστικά χρειαζόταν μια «γερή» αντεπίθεση για να γυρίσει… τούμπα το ματς.

Στο έκτο γκέιμ ο νούμερο 22 της παγκόσμιας κατάταξης προηγήθηκε με 8-3 και φαινόταν ότι το τέλος για τον Γκιώνη πλησίαζε. Η… ψυχή που έδειξε όμως δεν είχε προηγούμενο. Με ένα εξαιρετικό σερί 8-0(!) έκανε τη μεγάλη ανατροπή, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα για τρίτη φορά.

Το έβδομο γκέιμ ήταν και το τελευταίο του παιχνιδιού. Ο Γκιώνης προηγήθηκε με 10-9 και είχε για πρώτη φορά μεγάλο αβαντάζ να πετύχει τη σπουδαία πρόκριση. Δυστυχώς, ο Κισικάβα έκανε σερί 3-0 και πανηγύρισε την πρόκριση με 4-3 γκέιμ, που αν μη τι άλλο ο πρωταθλητής της χώρας μας έφτασε ένα βήμα πριν βρεθεί στους καλύτερους «16» του Ολυμπιακού τουρνουά.

(novasporfm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου