Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Δράμα και κλάμα στο Λονδίνο!

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να πας από την κόλαση μέχρι τον παράδεισο; Από την διεκδίκηση ενός ολυμπιακού μεταλλίου και τη δόξα, μέχρι το να μείνεις εκτός βάθρου; Για την Λαμ Σιν από τη Νότια Κορέα μόλις ένα δευτερόλεπτο. Η πιο απίστευτη και δραματική ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου παίχτηκε στον ημιτελικό του ξίφους μονομαχίας και σπάει καρδιές.


Με το χρονόμετρο να έχει μηδενίσει και το σκορ στο 5-5, η Κορεάτισα ξιφομάχος ήξερε πως απλά άντεχε το ένα λεπτό του επιπλέον χρόνου, θα κέρδιζε αυτόματα μια θέση στον τελικό. Οι κριτές όμως, είχαν διαφορετική άποψη και αποφάσισαν να προσθέσουν ένα ακόμη δευτερόλεπτο πριν οι δύο μονομάχοι οδηγηθούν στη διαδικασία του «ξαφνικού θανάτου».

Εκμεταλλευόμενη τη σαστισμάρα της αντιπάλου της από την απόφαση, η Γερμανίδα Χέιντεμαν εξαπέλυσε μια ύστατη επίθεση κερδίζοντας έναν ακόμη πόντο και μια θέση στον τελικό.

Η Λαμ Σιν αρνούμενη να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί και θεωρώντας πως είχε αδικηθεί, ξέσπασε σε κλάματα και αρνήθηκε για περισσότερη από μία ώρα να εγκαταλείψει το χώρο ξυπνώντας μνήμες από τους Ολυμπιακούς της Σεούλ το 1988, όταν κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί με τον πυγμάχο Μπιουν Γιονγκ Ιλ. Οι θεατές συμφώνησαν μαζί της και αποδοκίμασαν την απόφαση, όμως το «κακό» είχε ήδη συμβεί. Η 25χρονη αθλήτρια τελικά αποχώρησε καταχειροκροτούμενη από το πλήθος.

Η απογοητευμένη Κορεάτισσα, λίγο αργότερα ηττήθηκε και στον μικρό τελικό και είδε το όνειρό της να γίνεται συντρίμμια…

(novasporfm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου