Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

«Προτάθηκε στη Λεβάντε ο Μανωλάς της ΑΕΚ»


Στα υπόψιν της Λεβάντε βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο. Η εφημερίδα Las Provincias φιλοξενεί σήμερα δημοσίευμα με τίτλο: «Ο Έλληνας Μανωλάς προτάθηκε στην Λεβάντε για το κέντρο της άμυνας». Μάλιστα, στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά για συζήτηση του μάνατζερ του αμυντικού της ΑΕΚ με τον αθλητικό διευθυντή της Λεβάντε Μανόλο Σαλβαδόρ.


«Ο αθλητικός διευθυντής Μανόλο Σαλβαδόρ έχει πάνω στο γραφείο του μια πρόταση για τον Έλληνα νεαρό στόπερ Κώστα Μανωλά, έπειτα από συνομιλία που είχε με τον ατζέντη του παίκτη. Ο πολλά υποσχόμενος αμυντικός, που γίνεται 21 ετών αυτό το μήνα, παίζει στην ΑΕΚ. Η καλή σεζόν που έκανε, δημιούργησε τις συνθήκες για να προταθεί σε πολλά κλαμπ και ένα από αυτά είναι και η Σαραγόσα, η οποία δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον να τον αποκτήσει, καθώς τον θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ, που τον προπονούσε στο ελληνικό κλαμπ. Η τιμή με την οποία προτάθηκε στην Λεβάντε από τον εκπρόσωπό του είναι 350.000 ευρώ, όμως αυτό το ποσό κρίνεται ως υψηλό από την ομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Θυμίζουμε ότι η Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ πράγματι κινήθηκε για την απόκτηση του Μανωλά, όμως -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν, καθώς σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα ο Έλληνας αμυντικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις 300.000 ευρώ που του πρότεινε ως ετήσιες απολαβές ο ισπανικός σύλλογος. Εξάλλου, σημερινά δημοσιεύματα παρουσιάζουν τον Μανωλά να βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο των Μπεσίκτας και Στόουκ.

(aek365)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου