Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Λοβέρδος: «Με τον Βενιζέλο δεν θα υπάρχουν κηπουροί στο ΠΑΣΟΚ»

Ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος απευθύνει πρόσκληση στους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχουν μαζικά στη διαδικασία ανάδειξης του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ εκτιμώντας μάλιστα πως από εδώ και πέρα η επιρροή του κόμματος θα αρχίσει να αυξάνεται καθώς, όπως λέει, «το ΠΑΣΟΚ το κόστος το έχει ήδη πληρώσει».


Σε συνέντευξή του στη Real News, ο υπουργός Υγείας υποστηρίζει πως υπό την ηγεσία του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν θα υπάρχουν «κηπουροί» στο ΠΑΣΟΚ, ενώ θεωρεί αυτονόητο ότι στην ηγετική ομάδα θα συμμετάσχουν κορυφαία στελέχη και θα εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις του ΠΑΣΟΚ.

Αιχμηρός εμφανίζεται για την Λούκα Κατσέλη και τον Χάρη Καστανίδη σημειώνοντας ότι αμφότεροι ψήφισαν όλα τα δύσκολα μέτρα της κυβέρνησης και ήταν πολύ πιο στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου απ' ό,τι ο ίδιος. Παράλληλα ζητεί την κατάργηση των πολυάριθμων οργάνων στο ΠΑΣΟΚ στα οποία, όπως λέει, τύποις όλοι συμμετέχουν, αλλά στην ουσία εξαφανίζεται η δυναμική του καθενός.

Τέλος, αναφορικά με τα σενάρια συγκυβέρνησης ο Ανδρέας Λοβέρδος εκτιμά πως προ των εκλογών κανένα πολιτικό κόμμα δεν θα αποφύγει να δώσει σαφέστατη απάντηση στο ερώτημα τί θα κάνει τη Δευτέρα μετά τις εκλογές σε σχέση με τη συγκρότηση και τη στήριξη της κυβέρνησης.

(iefimerida)

 

Αν θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου