Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ε. Φραγκάκη – Δ. Κοτταρίδης: Τίτλοι τέλους στο γάμο τους

Χωριστούς δρόμους στη ζωή τους επέλεξαν να ακολουθήσουν η Εύη Φραγκάκη και ο Δημήτρης Κοτταρίδης. Το γνωστό ζευγάρι μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ένα γάμο και ένα πανέμορφο μωράκι, πήρε από κοινού την απόφαση να χωρίσει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life”, οι δυο τους αντιμετώπιζαν προβλήματα στη μεταξύ τους σχέση τους τελευταίους μήνες και παρόλο που προσπάθησαν αρκετά δεν κατάφεραν να σώσουν το γάμο τους. Το καλοκαίρι, μάλιστα, το ζευγάρι έκανε χωριστά διακοπές, καθώς η Εύη πήρε άδεια τον Ιούλιο και πήγε για μπάνια με τον γιο τους Σταύρο, ενώ ο Δημήτρης χάρηκε λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με τον γιο τους τον Αύγουστο.

Στη βάφτιση του ανηψιού της Εύης Φραγκάκη!

Παράλληλα, ο γνωστός δημοσιογράφος μετακόμισε σε άλλο διαμέρισμα και τον Σεπτέμβρη και μετά από κοινή απόφασή τους βγήκε το διαζύγιο. Στις 27 του Δεκέμβρη, μάλιστα, μπήκαν και οι τελευταίες υπογραφές για το διαζύγιο.
Το σίγουρο, πάντως, είναι πως οι δυο τους κρατούν φιλικές σχέσεις και προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο που μπορούν για χάρη του παιδιού. Μιλούν καθημερινά στο τηλέφωνο και τα πρωινά πηγαίνουν εναλλάξ τον μικρό στον παιδικό σταθμό.

Από τις διακοπές τους στις Σπέτσες!

(tlife)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου