Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Η διάδοχος της Εύα Λονγκόρια είναι εδώ!

Από τις σαπουνόπερες της πατρίδας της, στα σαλόνια του Χόλιγουντ. Η Τζένεσις Ροντρίγκες, η σέξι αποκάλυψη του 2012, με καταγωγή από τη Βενεζουέλα, κάνει το ντεμπούτο της στη Μέκκα του κινηματογράφου με την ταινία «Man on a Ledge» και ελπίζει να «εγκατασταθεί» στην Πόλη των Αγγέλων.




Όπως δημοσιεύει η Espresso, τη συμπεριέλαβαν στις πενήντα πιο όμορφες και σέξι ηθοποιούς της Λατινικής Αμερικής. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τη θεωρούν διάδοχο της Εύα Λονγκόρια, δεδομένου ότι αφενός έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ, όπως η Λονγκόρια, και αφετέρου έχει το λατινοαμερικανικό σεξαπίλ, κάτι που επίσης «ξεχειλίζει» στην περίπτωση της πρώην συζύγου του Τόνι Πάρκερ.

Η Τζέσικα Ροντρίγκες έχει γεννηθεί στο Μαϊάμι, ωστόσο ο πατέρας της, Χοσέ Λουίς, είναι διάσημος τραγουδιστής στη Βενεζουέλα. Γι' αυτό κι εκείνη ξεκίνησε με τηλενουβέλες στην πατρίδα του μπαμπά της.



«Ελπίζω ότι με την ταινία “Man on a Ledge” του Ασγκερ Λεθ το αμερικανικό και το διεθνές κοινό επιτέλους θα με γνωρίσει. Ανυπομονώ να διαβάσω κριτικές και αντιδράσεις», δήλωσε η 24χρονη ηθοποιός, που δεν κρύβει ότι έχει μεγάλα όνειρα για το μέλλον της.

Ηδη η πρώτη της συμμετοχή σε ταινία τής άνοιξε δρόμο στην αμερικανική βιομηχανία κινηματογράφου. Πριν ακόμα προβληθεί η πρώτη της δουλειά έκανε το φιλμ «Casa de mi padre», όπου πρωταγωνιστούσε ο Γουίλ Φέρελ.

«Ισως να είναι ο πιο γλυκός και ήρεμος ηθοποιός που έχω συνεργαστεί. Ημουν πολύ νευρική στη διάρκεια των ερωτικών σκηνών που είχαμε μαζί, αλλά εκείνος είχε τον έλεγχο και με βοηθούσε να χαλαρώσω. Ηταν ένα απόλυτο όνειρο η συνεργασία μαζί του», δηλώνει.



Τώρα συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας «Last Stand», στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ. «Υποδύομαι μια πράκτορα του FBI. Ο Αρνολντ είναι ένας πολύ καλός άνθρωπο και για μένα είναι τιμή να συνεργαστώ μαζί του», σημειώνει.

(real)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου