Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Πρόκριση σε ρυθμούς προπόνησης ο Ολυμπιακός (4-0 τον Πανιώνιο)

Εύκολα προκρίθηκε ο Ολυμπιακός στους "4" του κυπέλλου Ελλάδας, νικώντας 4-0 τον Πανιώνιο στο "Καραϊσκάκη", για τους προημιτελικούς της διοργάνωσης. Δύο γκολ πέτυχε ο Μάρκο Πάντελιτς (10΄,68΄) και από ένα οι Ντιόγκο (78΄), Αμπντούν (88΄) για τους "ερυθρόλευκους" που στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ ή τον Πανσερραϊκό.


Στο 7΄ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κούτσι από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Μια πολύ δύσκολη φάση που μάλλον δικαιώνει τα παράπονα των "κυανέρυθρων". Τρία λεπτά μετά, το σκορ άνοιξε ο Μάρκο Πάντελιτς επιδεικνύοντας τις ικανότητές του και στις απευθείας εκτελέσεις φάουλ, καθώς με αριστοτεχνικό χτύπημα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη. Γενικά όμως, ο Ολυμπιακός ήταν νωθρός, σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο και λίγο έλειψε να την "πάθει", όταν ο Κούτσι βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μέγιερι, αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι πρωταθλητές βελτιώθηκαν, έθεσαν εύκολα υπό τον έλεγχό τους το παιχνίδι και "καθάρισαν" το ματς στο 68΄. Από πάσα του Μανιάτη, ο Πάντελιτς βρέθηκε σε θέση για γκολ και με υποδειγματικό τελείωμα έγραψε το 2-0. Το 3-0 διαμορφώθηκε στο 78΄ με κεφαλιά του Ντιόγκο μετά από κόρνερ του Αμπντούν, ενώ ο Αλγερινός πέτυχε το τελικό 4-0 μετά από νέα ασίστ του Μανιάτη στο 88΄.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κίτρινες: Σιόβας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μακούν, Αμπντούν, Φετφατζίδης (46΄ Μοντέστο), Φουστέρ (60΄ Ντιόγκο), Πάντελιτς (81΄ Λυκογιάννης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ακης Μάντζιος): Μιχαηλίδης, Αυλωνίτης, Όμο, Κουλουχέρης (68΄ Μενδρινός), Σιόβας, Κουρντί, Ρόκας, Σάμαρης (84΄ Αναστασόπουλός), Κούτσι, Οκόγιε, Σκέμπρι (75΄ Ρόβας).


(skai)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου