Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΟΚ με Νίνη!

Με την ατυχία τα έχουν βάλει στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου καθώς ο Σωτήρης Νίνης υπέστη ολική ρήξη χιαστών στην αναμέτρηση κόντρα στο Ισραήλ και θα μείνει 5-6 μήνες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο παίκτης θα επιστρέψει αύριο στην Αθήνα για να χειρουργηθεί την Δευτέρα.


Ο Νίνης ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος μόλις του ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υπεβλήθη, καθώς το τελευταίο διάστημα ήταν ανεβασμένος και δεν μπόρεσε να γιορτάσει όπως θα ήθελε τη νίκη με 1-0 επί του Ισραήλ, που μάλιστα ήρθε από δικό του γκολ.

Μια ακόμα πληγή στο ήδη ταλαιπωρημένο κέντρο της ΑΕΚ καθώς χάνει τον Καφέ για 2-3 εβδομάδες .
Ο Παντελής Καφές αποχώρησε τραυματίας στο 42’ της αναμέτρησης και η διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου που του διαγνώστηκε απειλεί να τον αφήσει 2-3 εβδομάδες εκτός δράσης!

Μετά από όλα αυτά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, και έτσι αποφάσισε να καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον νεοαποκτηθέντα από τη Ράθινγκ Σανταντέρ, Αλέξανδρο Τζιόλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζιόλης προέρχεται από πολύμηνη αποχή από τα γήπεδα, αφού δεν έχει πάρει μέρος σε καλοκαιρινή προετοιμασία και φυσικά δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό σε κάποιο καλοκαιρινό φιλικό.

skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου