Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Aφεντικά για σκότωμα (Κριτική)

Από τις καλές κωμωδίες της χρονιάς η νέα ταινία του Σεθ Γκόρντον. Tρεις άντρες που μισούν τα αφεντικά τους θα προσπαθήσουν να βρουν τρόπο για να τα ξεφορτωθούν μια και καλή. Θα τα καταφέρουν; Το σίγουρο είναι πως θα δράσουν με στυλ...

Στα βήματα του "Hangover", η παρέα των τριών αντρών δένει πολύ καλά και αυτή η χημεία αποδεικνύεται και με το παραπάνω στη διάρκεια της ταινίας. Το σενάριο δεν προσφέρεται για ιδιαίτερο σχολιασμό αλλά οι κωμικές σκηνές είναι αρκετές και σε πολλές περιπτώσεις ξεκαρδιστικές. Οι κωμικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών είναι πολύ καλές, με αυτές των Τσάρλι Ντέι και Τζέισον Σουντέικις να κλέβουν την παράσταση, ενώ και ο Τζέιμι Φοξ, για όσο παίζει, προσφέρει αρκετές σκηνές γέλιου.


Ο Σεθ Γκόρντον αποφεύγει υπερβολές και σκηνές σκηνοθετικού ρίσκου, ο ήχος είναι αρκετά μέτριος ενώ και η φωτογραφία τίποτα το ιδιαίτερο.

Η ταινία βασίζεται καθαρά πάνω στο ερμηνευτικό δέσιμο των πρωταγωνιστών, οι οποίοι ανταμείβουν το κοινό και καταφέρνουν να συγκριθούν επί ίσοις όροις με την αντίστοιχη παρέα του "Hangover". Την προτείνουμε ανεπιφύλακτα στους απανταχού νέους και εφήβους ενώ με μια μικρή επιφύλαξη (κυρίως για τους αρκετούς "χυδαίους" διαλόγους) και στους μεγαλύτερους. Δε θα παρακολουθήσετε ποιοτικό σινεμά αλλά σίγουρα θα περάσετε 100 χαλαρά και διασκεδαστικά λεπτά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 2.5/5

Trailer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου