Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Συνεχίζονται οι "πάσες" της ΝΔ σε ΠΑΣΟΚ - διαπλεκόμενους!

Δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν στη Συγγρού τις επιπτώσεις τέτοιων δηλώσεων για το κόμμα αλλά και για την επιδιωκόμενη(;) εμπιστοσύνη της κοινωνίας που θέλουν να κερδίσουν. Δεν καταλαβαίνουν πως με αυτόν τον τρόπο ρίχνουν "νερό στο μύλο" του συστήματος ΠΑΣΟΚ και στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ που το εκφράζουν καθημερινώς; Είναι δύσκολο να καταλάβουν πως με τέτοιες δηλώσεις το κόμμα θα βγει χαμένο; Ποιος ο λόγος να επαναφέρουν στην επικαιρότητα ένα θέμα που έχει λήξει και για το οποίο έχει κριθεί η κυβέρνηση Καραμανλή; 

Διαβάστε την είδηση:


Ανεβάζει εκ νέου η ΝΔ τους τόνους, σχετικά με την απογραφή της οικονομίας από το Γιώργο Αλογοσκούφη.

Παρά την προσπάθεια που καταβάλλεται να μην υπάρχει ευθεία σύγκρουση με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά συνεχίζουν να αποδοκιμάζουν την απογραφή που ειδικά την πρώτη διετία 2004 - 2006 υπήρξε ο ακρογωνιαίος λίθος της γαλάζιας διακυβέρνησης.

«Αποδείχθηκε ιστορικά ότι ήταν εγκληματικό λάθος» σημείωσε μεταξύ άλλων ο συνεργάτης του κ. Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης, προσθέτοντας ότι αν θέλει να είναι έντιμος, δεν μπορεί να σιωπά.

Πρόσθεσε δε ότι η συγκεκριμένη απόφαση σε ένα ποσοστό υπονόμευσε, όπως είπε, την αξιοπιστία της χώρας.

Στην ίδια γραμμή ο τομεάρχης δικαιοσύνης Κώστας Τζαβάρας. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ 100,3 χαρακτήρισε την απογραφή ατυχή, καθώς όπως είπε, απέδειξε ότι δεν ωφέλησε την οικονομία.

Skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου