Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Στοιχηματικές προβλέψεις για τα παιχνίδια της Τετάρτης

Αρχικά πρέπει να σας πω πως το τρέχον κουπόνι δεν προσφέρεται για ποντάρισμα. Αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ είναι Τσάμπιονς Λιγκ και πάντα αποτελεί μεγάλη πρόκληση για στοιχηματισμό.

Στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης η Μίλαν υποδέχεται τον Άγιαξ στο Σαν Σίρο. Οι Ροσονέρι έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση καθώς επικράτησαν την προηγούμενη αγωνιστική επί της Οσέρ στην Γαλλία. Σήμερα αγωνίζονται ουσιαστικά αδιάφοροι. Με νίκη όμως θα συνεχίσουν να διατηρούν καλή την εικόνα τους και θετικό το κλίμα. Στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, 3 βαθμούς μπροστά από την δεύτερη Λάτσιο και 10 από την μισητή αντίπαλό τους, Ίντερ. Ο Αλέγκρι θα αφήσει τον Ιμπραίμοβιτς στον πάγκο για να τον ξεκουράσει, ενώ εκτός αποστολής θα είναι οι Αμπιάτι, Νέστα, Ζαμπρότα και Γκατούζο. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Όντο, Πάτο και Ιντζάκι.
Ο Αίαντας δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε και από την εντός έδρας ισοπαλία με την Ναιμέγκεν στο πρωτάθλημα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο Μάρτιν Γιόλ. Την θέση του πήρε ο Φράνκ Ντε Μπουρ, ο οποίος είχε την θέση βοηθού προπονητή στην εθνική Ολλανδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής και θέλει να αλλάξει την κακή εικόνα της ομάδας. Για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ο Άγιαξ δέχτηκε την μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα του στον θεσμό από την Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση για την συνέχεια. Θέλει καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα με αυτό της Οσέρ για να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Στα θετικά βρίσκεται η επιστροφή του Σουάρες που αποθεραπεύτηκε και θα αγωνιστεί κανονικά.Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Το 1,80 του άσσου ασφαλώς και είναι πρόκληση με αντίπαλο τον Άγιαξ. Αλλά με δεδομένο πώς η Μίλαν είναι αδιάφορη και μας συνηθίζει σε γκέλες την τελευταία αγωνιστική προτείνω καλό ποντάρισμα το Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.(1,90)

Τα πράγματα στον 6ο όμιλο έχουν ξεκαθαριστεί. Η Τσέλσι θα τερματίσει πρώτη, η Μαρσέιγ δεύτερη, η Σπαρτάκ Μόσχας τρίτη και η Ζίλινα τελευταία. Το παιχνίδι που κλέβει όμως την παράσταση είναι αυτό ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Τσέλσι. Ο λόγος δεν είναι άλλος εκτός από το ότι ο Ντρογμπά θα βρεθεί ξανά στο Βελοντρόμ αλλά αυτή την φορά ως "φιλοξενούμενος".
Η Μαρσέιγ έπεσε από την κορυφή του Σαμπιονά μετά τις γκέλες που έκανε με την Ρεν(0-0 εντός) και με την Νις (έχασε 1-0 στην Νίκαια) και πλέων βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λιλ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει προκριθεί στους 16 σαν δεύτερη καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Σπαρτάκ Μόσχας υπερτερεί στο θέμα τερμάτων. O Nτιντιέ Ντεσάμπ αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές καθώς το Σαββατοκύριακο έχει δύσκολο παιχνίδι με την Οσέρ για το πρωτάθλημα.' Ετσι λοιπόν δεν θα αγωνιστούν σήμερα οι Ζινιάκ, Μπιάκ, Χίλτον, Αθπιλικουέτα και ίσως ο Λούτσο Γκονσάλεζ, ενώ οι Χάιντσε και Ε.Σισέ αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά.
Τα πράγματα στο στρατόπεδο της Τσέλσι πάνε από το κακό στο χειρότερο. Το νέο στραβοπάτημα με την Έβερτον την προηγούμενη αγωνιστική για την Πρέμιερ Λιγκ έφερε γκρίνια και απογοήτευση για τους Μπλε, ενώ η καρέκλα του Κ.Αντσελότι έτριξε ακόμα περισσότερο. Με νίκη σήμερα λογικά θα έρθουν χαμόγελα και ψυχολογική υποστήριξη για το δύσκολο ματς με την Τότεναμ την Κυριακή. Παρά τις απουσίες σημαντικών παικτών η Τσέλσι είναι ικανή να αποδράσει με το διπλό. Δέν θα έχει στην διάθεση της τους Άλεξ, Μπεναγιούν και Λάμπαρντ που είναι τραυματίες, καθώς και τους Ανελκά και Α.Κόουλ.
 
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιάφορο τελείως παιχνίδι το οποίο η Τσέλσι χρειάζεται πιο πολύ για να επανέλθουν τα χαμόγελα. Αξίζει λοιπόν το ρίσκο (2,80 το διπλό)
 
Armageddinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου