Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν άνοιξε το «δώρο» η Γιουνάιτεντ (vid)

Ανεκμετάλλευτο άφησε το δώρο της συμπολίτισσάς της Σίτι (1-0 την Τσέλσι), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Μπόλτον, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν στον έναν βαθμό τη διαφορά τους από τους Λονδρέζους, μένοντας σε απόσταση μίας νίκης. Δείτε τι έγινε στα ματς του Σαββάτου.

Ο «χορός» των γκολ άνοιξε από πολύ νωρίς, αφού μόλις στο 6’, ο Νάιτ με κεφαλιά έβαλε μπροστά την ομάδα με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση με τον Νάνι στο 23’. Ο Πορτογάλος πήρε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, σούταρε δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έκανε το 1-1.

Οι «γουόντερερς» όμως δεν το έβαλαν κάτω και ξαναπήραν το προβάδισμα με πλασέ του Πετρόφ, μέσα από την περιοχή του Φαν Ντερ Σαρ στο 67’. Ο Σερ Άλεξ αποφάσισε να ρίξει στη μάχη τον Όουεν και ο Άγγλος φορ τον δικαίωσε. Στο 74’ με γυριστή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και έσωσε τουλάχιστον τον έναν βαθμό για την ομάδα του.

ΜΠΟΛΤΟΝ (Όουεν Κόιλ): Γιασκελάινεν, Ρόμπινσον, Ρίκετς, Νάιτ, Στέινσον, Πετρόφ (90+2’ Τέιλορ), Μουάμπα (64’ Ντέιβις), Χόλντεν, Λι (90+3' Μπλέικ), Ντέιβις, Ελμάντερ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Άλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Ο’Σέι, Βίντιτς, Έβανς, Εβρά, Νάνι, Σκόουλς, Φλέτσερ (71’ Όουεν), Γκιγκς (53’ Παρκ), Μπερμπάτοφ, Ρούνεϊ (61’ Μακέντα)

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου