Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Σχετικά με την ομάδα του Facebook "Θάνατος στα αδέσποτα".

Τις τελευταίες βδομάδες είχε παρατηρηθεί στο διαδικτυακό τόπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook μια ακραία επικίνδυνη ομάδα με τον τίτλο "Θάνατος στα αδέσποτα".

Αρχικά, δεν είχε δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς πολλές φορές σε τέτοιους χώρους όπως το Facebook, πολλοί είναι εκείνοι που απλά προσπαθούν να "διασκεδάσουν" τη θλίψη τους φτιάχνοντας τέτοιες ομάδες.

Το συγκεκριμένο θέμα όμως έλαβε ανησυχητικές διαστάσεις όταν προσφάτως μια κοπέλα αγνώστου εθνικής ταυτότητας ανέβασε στη συγκεκριμένη ομάδα φωτογραφίες όπου σκοτώνει ζώα και ύστερα ποζάρει μαζί με τα νεκρά πτώματα τους στην κάμερα. Από εκείνη τη στιγμή όλοι οι διαδικτυακοί τόποι έχουν κατακλυστεί με μηνύματα χρηστών του Facebook κατά της συγκεκριμένης ψυχοπαθούς κοπέλας.

Το ερώτημα είναι, πως δύναται να υπάρχουν τέτοια άτομα που κατακλύζονται από θανατική μανία προς φιλικά προς τον άνθρωπο ζώα και πως γίνεται να κυκλοφορούν ανενόχλητοι ανάμεσα μας; "Άνθρωποι" με τέτοιες κτηνώδεις ψυχοπαθητικές συμπεριφορές, το μόνο σίγουρο είναι πως διαθέτουν περισσότερα ζωώδη ένστικτα ακόμη και από τα πιο αχόρταγα ζώα της ζούγκλας. Οι "ύαινες" του σύγχρονου κόσμου θα πρέπει να επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν...Στα κελιά των "ζωολογικών κήπων"!

Υ.Γ: Όπως και πολλά άλλα sites του διαδικτύου, έτσι και εμείς διαθέτουμε τις φωτογραφίες του αποτρόπαιου εγκλήματος που τράβηξε η εν λόγω κοπέλα. Για δεοντολογικούς λόγους αλλά και λόγους αισθητικής του blog δεν θα θέλαμε να τις δημοσιεύσουμε. Εκεί έξω υπάρχουν, ούτως ή άλλως, μια σειρά από αιμοσταγή sites που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να προσφέρουν "θέαμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου