Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Οι Pink Martini στην Ελλάδα για δυο συναυλίες

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Pink Martini μάς επισκέπτονται ξανά για δυο συναυλίες, 16 & 17 Μαΐου στο Γκάζι Live.

Οι Pink Martini είναι από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge-jazz σκηνής παγκοσμίως, με κοινό που τους ακολουθεί πιστά. Συνδυάζοντας στη μουσική τους ρετρό και τζαζ ήχους με ποπ ρυθμούς αλλά και στοιχεία από διαφορετικές κουλτούρες, οι Pink Martini δημιουργούν ένα αισθησιακό κράμα, που διατηρεί τη φρεσκάδα του και ταυτόχρονα ιντριγκάρει και μαγεύει το κοινό. Όπως δηλώνει ο ιδρυτής τους Τόμας Λόντερντέιλ «είμαστε σαν μουσικοί αρχαιολόγοι που ανασύρουμε μελωδίες και ρυθμούς από διάφορα μέρη του κόσμου και δημιουργούμε ένα είδος μοντέρνας μουσικής».


Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1994 από τον Τόμας Λόντερντέιλ και έως σήμερα έχει κυκλοφορήσει 8 studio album και μια συλλογή.

Στο τελευταίο τους άλμπουμ "Dream A Little Dream" που μόλις κυκλοφόρησε, συνεργάζονται με τους Von Trapps- τα τέσσερα αδέλφια Sophia, Melanie, Amanda και August von Trapp- που είναι τα δισέγγονα των Captain και Maria von Trapp, της οικογένειας των Αυστριακών που έγινε διάσημη από την κλασική ταινία του 1965 "The Sound of Music" («Η Μελωδία της Ευτυχίας»). Το "Dream A Little Dream" περιλαμβάνει 15 τραγούδια από όλο τον κόσμο, από την Ιαπωνία, τη Σουηδία και τη Ρουάντα μέχρι τη Γαλλία και τη Γερμανία. Στο άλμπουμ συμμετέχουν: το παγκοσμίως γνωστό ιρλανδικό συγκρότημα "The Chieftains", η Wayne Newton με τον Jack Hanna και η Charmian Carr που έπαιζε τον ρόλο της Liesl στην ταινία "The Sound of Music".

«Μας αρέσει να έχουμε διαφορετικές ιστορίες από διαφορετικές γωνιές του κόσμου. Νομίζω πως ο κόσμος αγαπά την ποικιλία και την διαφορετικότητα αυτή στη μουσική μας, που την κάνει να μην έχει σύνορα», υπογραμμίζει ο Τόμας Λόντερντέιλ.

Η χώρα μας αποτελεί αγαπημένο συναυλιακό προορισμό των Pink Martini, καθώς μας επισκέπτονται συχνά από το 2001 με sold out εμφανίσεις, γεγονός που αποδεικνύει και την αγάπη του ελληνικού κοινού προς αυτούς. Αυτή τη φορά θα τους δούμε live την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαΐου 2014.

Γκάζι Live, Ιερά οδός 11, Γκάζι
Πληροφορίες: 210 6980044

Προπώληση: Public, www.viva.gr, Παπασωτηρίου, Seven Spots, 11876, www.weticket.gr

Τιμές εισιτηρίων:
Γ’ Ζώνη- Όρθιων κάτω και άνω διάζωμα: 30 ευρώ, Γ’ Ζώνη Φοιτητικό- ανέργων όρθιων κάτω και άνω διάζωμα: 25 ευρώ
Β’ Ζώνη - Καθήμενων άνω διάζωμα: 40 ευρώ
Α’ Ζώνη - Καθήμενων κάτω και άνω διάζωμα: 50 ευρώ
Α’ Ζώνη - τραπέζια 4 ατόμων άνω διάζωμα: 200 ευρώ

Σημείωση: όλα τα εισιτήρια (α’, β’, γ’ ζώνη και τραπέζια α’ ζώνης) παρέχουν είσοδο και όχι κατανάλωση. Η κατανάλωση δεν είναι υποχρεωτική.

(in)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου