Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Τα "Χρυσά Βατόμουρα" της χρονιάς

Διόλου τυχαία απονέμονται κάθε χρόνο μια μέρα πριν τα Όσκαρ. Τα Χρυσά Βατόμουρα είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς θεσμούς του κινηματογράφου και βραβεύουν τα χειρότερα σε κάθε κατηγορία τη χρονιά που πέρασε. Σιλβέστερ Σταλόνε, Μαντόνα, Έντι Μέρφι και άλλοι πολλοί έχουν μονοπωλήσει τα βραβεία στο παρελθόν, ενώ η περίπτωση της Σάντρα Μπούλοκ είναι πολύ ιδιαίτερη, αφού το 2010 κέρδισε το Βατόμουρο Χειρότερης Ερμηνείας για την ταινία All About Steve -και μάλιστα παρευρέθηκε για να το παραλάβει, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο για πρωτοκλασάτο ηθοποιό-, μια μέρα πριν κερδίσει το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για το The Blind Side.  


H 34η τελετή απονομής έλαβε χώρα χθες στο Λος Άντζελες. Η ταινία Grown Ups 2 με τον Άνταμ Σάντλερ (που επίσης έχει βραβευθεί στο παρελθόν) είχε τις περισσότερες υποψηφιότητες αλλά τελικά δεν κέρδισε κανένα βραβείο.  

Magnify Image

Τα Movie 43 και After Earth κέρδισαν από τρία Βατόμουρα, ενώ Ο Μοναχικός Καβαλάρης (που είναι υποψήφιος για Όσκαρ Μακιγιάζ και Οπτικών Εφέ) και τα A Madea Christmas και Tyler Perry's Temptation: Confessions of a Marriage Counselor κέρδισαν από ένα.  

Magnify Image

Η λίστα των νικητών:   

Χειρότερη Ταινία: Movie 43
Χειρότερος Ηθοποιός: Τζέιντεν Σμιθ (After Earth)
Χειρότερη Ηθοποιός: Τάιλερ Πέρι (drag εμφάνιση στο A Madea Christmas)
Χειρότερος Β' Ανδρικός Ρόλος: Γουιλ Σμιθ (After Earth)
Χειρότερος Β' Γυναικείος Ρόλος: Κιμ Καρντάσιαν (Tyler Perry's Temptation)
Χειρότερο Ζευγάρι επί της οθόνης: Τζέιντεν & Γουιλ Σμιθ (After Earth)
Χειρότερο Πρίκουελ, Σίκουελ, Ριμέικ ή Spin-Off: Ο Μοναχικός Καβαλάρης
Χειρότερος Σκηνοθέτης: Οι 13 σκηνοθέτες του Movie 43
Χειρότερο Σενάριο: Movie 43 (19 σεναριογράφοι)

(lifo)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου