Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Μπαρτσελόνα και Μπάγερν πήραν το πάνω χέρι για τα ημιτελικά του Champions League


Συναρπαστικά εξελίχθηκε το πρώτο πιάτο της εβδομάδας Champions League με τις Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου να παίρνουν, βάσει αποτελεσμάτων, το προβάδιμα για την πρόκριση στους «4» τους θεσμού έναντι των Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους αντίστοιχα.


Οι Καταλανοί, με τον Τίτο Βιλανόβα ξανά στον πάγκο τους μετά την περιπέτεια της υγείας του, εμφανίστηκαν καλύτεροι στο Παρκ ντε Πρένς, ωστόσο, ελαφρώς υπερόπτες, καθώς προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά ισοφαρίστηκαν, σε 2-2 , από την Παρί σεν Ζερμέν, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Εχουν πάντως το προβάδισμα, καθώς ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας θα διεξαχθεί στο «Καμπ Νου» από το οποίο δεν περνάει εύκολα κανείς, ενώ οι της Παρι θα χρειάζονται νίκη ή ισοπαλία με... 3-3 και παραπάνω.

Το σκορ άνοιξε στο 39', ποιος άλλος, ο Λιονέλ Μέσι έπειτα από ασίστ του Ντάνιελ Αλβες και με αυτό το σκορ οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Οι Παριζιάνοι έπρεπε να περιμένουν μέχρι το 79' όταν ο σούπερ σταρ της ομάδας και πρώην «Μπλαουγκράνα» Ζλάταν Ιμπαϊμοβιτς ισοφάρισε με σουτ.

Οι Καταλανοί, πάντως, μπήκαν ξανά μπροστά στο σκορ στο 90' έπειτα από εκτέλεση πέναλτι του Τσάβι και ενώ όλα έδειχναν ότι θα φύγουν με το διπλό, ο Ματουιντί, ισοφάρισε σε 2-2 στην τελευταία φάση του αγώνα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Μπάγερν επιβεβαίωσε ότι φέτος είναι ένα από τα φαβορί για να φτάσει στον τελικό, αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου, καθώς επιβλήθηκε άνετα της Γιουβέντους στο Μόναχο με 2-0.

Οι «Βαυαροί» έδειξαν τα δόντια τους με το «καλημέρα» και προηγήθηκαν στο 35ο δευτερόλεπτο όταν έπειτα από σουτ του Αλάμπα η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μίλλερ έβαλε το δεύτερο γκολ, στο 63', με τους παίκτες της «Κυρίας» να διαμαρτύρονται και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Τα πράγματα πλέον είναι πολύ δύσκολα για τη Γουβέντους η οποία θα κληθεί να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στο Τορίνο.

(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου