Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

"Προκαλούν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό"

Νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή της θέσεις της Κουμουνδούρου για το μεταναστευτικό. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτήρισε «ανεύθυνο» και «επικίνδυνο» τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα επεισόδια στην Πάτρα από μέλη της Χρυσής Αυγής.


«Τα άκρα –παίρνοντας το νόμο στα χέρια τους- δεν δίνουν λύση στα προβλήματα. Υποκινώντας την ανομία, τη βία και το χάος, δημιουργούν περισσότερους κινδύνους. Και διχάζουν την κοινωνία. Το ίδιο επικίνδυνοι είναι και όσοι, με πρωτοπόρο το ΣΥΡΙΖΑ, θέλουν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι για τους λαθρομετανάστες» ανέφερε ο Γιάννης Μιχελάκης.

«Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που η λαθρομετανάστευση εξελίσσεται σε ασύμμετρη απειλή, να υπόσχεται “διεύρυνση της έννοιας του ασύλου και γρήγορη χορήγησή του”, δηλαδή, μαζική νομιμοποίηση. Είναι περίεργο να μιλά για αποστρατικοποίηση του Λιμενικού Σώματος. Και είναι, τουλάχιστον, προκλητικό, σε μια χώρα με περισσότερους από 1 εκατ. ανέργους να υπόσχεται ότι θα μοιράζει επιδόματα ανεργίας “σταδιακά στο 80% του τελευταίου μισθού για την πρώτη διετία” σε 1,5 εκατ. λαθρομετανάστες, “ώσπου να βρουν δουλειά”» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Οι θέσεις αυτές του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν όλους τους Έλληνες. Και αποδεικνύουν, άλλη μία φορά, ότι είναι ανεύθυνοι και επικίνδυνοι και στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών» κατέληξε ο Γιάννης Μιχελάκης.

(real)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου