Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Έκαψαν πούλμαν του Ολυμπιακού

Το πούλμαν της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, που βρισκόταν στο Αργοστόλι για το Final 4 του Κυπέλλου, κάηκε ολοσχερώς τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όπως επιβεβαιώνει και η Πυροσβεστική της Κεφαλλονιάς, άγνωστοι έκαψαν το όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χώρο του ξενοδοχείου που διέμενε η αποστολή των "ερυθρολεύκων".


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η Πυροσβεστική Αργοστολίου, η επίθεση έγινε περίπου στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς είναι σε εξέλιξη. Για έκρηξη που προήλθαν από μολότοφ κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες. Ζημιές υπέστη και ένα περιπολικό που βρισκόταν σταθμευμένο κοντά στο λεωφορείο.

Ο Ολυμπιακός, που αποκλείστηκε την Παρασκευή στον ημιτελικό από την Βουλιαγμένη, ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από το νησί του Ιονίου στις 8:30 το πρωί με προορισμό τον Πειραιά, όπως και τελικά έγινε με... άλλο πούλμαν που τους παραχώρησε ο Δήμος Αργοστολίου.
Οι Αρχές του νησιού ανησυχούν αρκετά για την επίθεση αυτή, ενώ κάποιοι την συνδέουν με την επίθεση που έγινε στο πούλμαν της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού πριν τον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος: 

 «Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:00 σήμερα, σε τουριστικό λεωφορείο, στην περιοχή Λάσση στην Κεφαλονιά. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στο λεωφορείο, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.
Για το ανωτέρω περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα».

(topontiki)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου