Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Η Αννα δίνει το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ για να γιορτάσουν οι μουσουλμάνοι το ραμαζάνι τους

Δεν έχουν τελειωμό οι προκλήσεις σε βάρος των Ελλήνων, στο πλαίσιο της περίφημης... πολυπολιτισμικότητας που πρεσβεύει ο Γ. Παπανδρέου, από τη σημερινή κυβέρνηση. Αυτή τη φορά, παραχωρούνται με τη βούλα του υπουργείου Παιδείας και της κυρίας Αννας Διαμαντοπούλου τα δύο μεγαλύτερα στάδια της Αθήνας, για να γιορτάσουν οι μουσουλμάνοι το ραμαζάνι τους!


Οσο κι αν ακούγεται απίστευτο, είναι όμως πραγματικό. Με κυβερνητική απόφαση οι μουσουλμάνοι θα έχουν στη διάθεσή τους το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας καθώς και το Ολυμπιακό Στάδιο, σε χώρους των οποίων θα μπορούν να τιμήσουν τη μεγαλύτερη θρησκευτική τους γιορτή μέσα στον Αύγουστο.

Αυτή είναι η δεύτερη πρόκληση σε διάρκεια λίγων ημερών. Προηγήθηκε η κατάθεση τροπολογίας (σε υπό συζήτηση νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, που ρυθμίζει ενεργειακά θέματα!), σύμφωνα με την οποία κτίριο της πρώην Ναυτικής Βάσης Βοτανικού, στην περιοχή του Ελαιώνα, θα ανακαινιστεί και θα μετασκευαστεί προκειμένου να λειτουργήσει το ισλαμικό τέμενος της Αθήνας!

Και ενώ διευκολύνει με κάθε τρόπο τους μουσουλμάνους σε ό,τι θέλουν, η κυρία Διαμαντοπούλου επιμένει να θέτει και αυτή σε «διωγμό» την ιστορία του ελληνισμού και του χριστιανισμού, διατηρώντας σε ισχύ το απαράδεκτο βιβλίο της κυρίας Ρεπούση που χαρακτηρίζει «συνωστισμό» τη σφαγή της Σμύρνης...

Για το ραμαζάνι, η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο Παιδείας υποστηρίζει ότι «στο πλαίσιο του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου, αποφασίστηκε οι δύο στεγασμένοι χώροι στο ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ να παραχωρηθούν για την απρόσκοπτη τέλεση των θρησκευτικών καθηκόντων τους, κατά τη μεγάλη εορτή της ισλαμικής θρησκείας της λύσης της νηστείας του ραμαζανίου.

Για τον σκοπό αυτό, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και ολόκληρη σύσκεψη με τη συμμετοχή των γενικών γραμματέων Κοινωνικής Συνοχής και Πληθυσμού Ανδρέα Τάκη, Θρησκευμάτων Γιώργου Καλαντζή, Δημόσιας Τάξης Γρηγόρη Τασούλα και Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή. Και στο πλαίσιο της απόφασης αυτής οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των χώρων αυτών καλούνται να καταθέσουν εγγράφως στα Διοικητικά Συμβούλια του ΣΕΦ και του ΟΑΚΑ τις αιτήσεις τους έως τις 17 Αυγούστου 2011.

Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου