Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Πέφτουν οι μάσκες

Όπως είπε τις προάλλες, ο κ. Δημαράς θυμήθηκε σήμερα ότι η καρδιά του ανήκει στο ΠΑΣΟΚ και στον Ανδρέα Παπανδρέου.
Έτσι μιλώντας σήμερα στον Βήμα 99,5 δήλωσε ότι αν εκλεγεί περιφερειάρχης δεν  θα έχει κερδίσει η αντιμνημονιακή πολιτική. Το είπε βέβαια αλλιώς, αλλά το ίδιο κάνει (“Η Νέα Δημοκρατία δεν νομιμοποιείται να πει ότι κέρδισε η αντιμνημονιακή πολιτική, εάν εκλεγώ περιφερειάρχης”).
Στη συνέχεια κατέστησε πιο σαφείς τις προθέσεις του υπακοής στην κεντρική Κυβέρνηση του Μνημονίου: Ερωτηθείς συγκεκριμένα  εάν θα είναι διεκδικητικός απέναντι στην κεντρική εξουσία, είπε ότι θα υψώνει διεκδικητικό λόγο, σε θέματα που επιβάλλει ο «Καλλικράτης».
Όσον αφορά τη στάση του απέναντι σε νέα μέτρα που μπορεί να λάβει η κυβέρνηση βάσει του μνημονίου, είπε πως άλλο πράγμα είναι οι αποφάσεις της κυβέρνησης και άλλο πράγμα ο ρόλος του περιφερειάρχη.
Μιλώντας για τη σχέση του με το κυβερνών κόμμα, σχολίασε: «Εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ, αυτοί δεν είναι που αποφασίζουν αλαζονικά», ενώ ασκώντας κριτική στον πρωθυπουργό είπε: «Θα φανταζόσασταν τον Ανδρέα Παπανδρέου να βγει σε διακαναλική συνέντευξη για να αντιμετωπίσει την υποψηφιότητα ενός ανθρώπου;».
Τέλος, ερωτηθείς εάν πιστεύει πως ο πρωθυπουργός θα πάει σε εκλογές σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ δεν πάει καλά στις αυτοδιοικητικές εκλογές απάντησε ότι, όταν για άλλο πρόγραμμα σε ψηφίζει ο λαός και άλλο εφαρμόζεις, τότε τη λύση τη βρίσκει ο λαός.
http://www.antinews.gr/?p=69587

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου