Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Στοιχηματικές προβλέψεις για τα παιχνίδια της Τρίτης

Παναθηναϊκός ρίχνεται ξανά στην μάχη για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αισίως φτάσαμε στην 4η αγωνιστική όπου και θα αντιμετωπίσει την Ρουμπίν στο Καζάν.
Είναι παιχνίδι ζωής και θανάτου για τους πράσινους καθώς μέσα από αυτό θα κριθεί εάν θα συνεχίσουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Στα έως τώρα παιχνίδια τους, έχουν καταφέρει να μαζέψουν μόλις έναν βαθμό και παραμένουν στην τελευταία θέση του ομίλου. Το ματς στην Αθήνα με τους Ρώσους (0-0) είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει ο φετινός Παναθηναϊκός που θα ταξιδέψει στο Καζάν με πολλές ελλείψεις. Συγκεκριμένα ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στην διάθεση του τους Λέτο, Νίνη ενώ αμφίβολος είναι και ο Γκοβού.
Η νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δίνει μια ψυχολογική υποστήριξη στο τριφύλλι και με συνοδεία από περίπου 1000 οπαδούς του, θα προσπαθήσει να αποδράσει με το διπλό!
Η Ρουμπίν με την σειρά της θέλει και αυτή νίκη ώστε να παλέψει με την Κοπεγχάγη για την πρόκριση στον επόμενο γύρο! Το παγωμένο κλίμα στην Ρωσία ασφαλώς και θα την βοηθήσει σε αυτήν της την προσπάθεια. Με 2 ισοπαλίες σε ΟΑΚΑ με Παναθηναϊκό και Τσεντράλσι με την Μπαρτσελόνα έχει 2 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση του 4ου ομίλου, ενώ τα γκολ είναι 1-2.

ΕΚΤΙΜHΣΗ: Παιχνίδι δίχως αύριο για τους πράσινους. Με λίγη τύχη και μεγάλο ρίσκο ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το διπλό(5,75) 

Συνεχίζουμε με Σαμπιονά, εκεί οπού η Μονακό θα αντιμετωπίσει την Μπορντό στο Λούι Ντε.
Το παιχνίδι αυτό ολοκληρώνει την 11η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, με τις 2 ομάδες να θέλουν την νίκη.
Η Μονακό βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και χρειάζεται μόνο την νίκη για να πάρει μεγάλη ανάσα.
Η πολύ κακή της επιθετική λειτουργία (μόνο 7 τέρματα) οφείλεται στην χαμηλή συγκομιδή βαθμών (μόλις 9). Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Βαλενσιέν με 2-0, αποτέλεσμα το οποίο αποδεικνύει το πολύ κακό της πρόσωπο. Μεσοβδόμαδα κέρδισε την Λοριάν για το κύπελλο, ενώ έχει να κερδίσει στο πρωτάθλημα από τα τέλη Αυγούστου.
Χωρίς τους Νικουλάε και Μαγκανί, ενώ επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας Πουϊγκριενιέ!
Από την άλλη μεριά η Μπορντό δε θυμίζει την περσινή πολύ καλή ομάδα. Με 14 βαθμούς βρίσκεται στη μέση περίπου του πίνακα της βαθμολογίας. Στο προηγούμενο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα έχασε εντός έδρας από την Μπρεστ με 2-0, όπως και στο ματς κυπέλλου από τη Σεντ Ετιέν. Στο παιχνίδι με την Μονακό θα στερηθεί τον Ντιαρά και λογικά τον Πλανους, ενώ επανέρχονται οι Γκουφράν και Σαλμέ.
Η προϊστορία των 2 ομάδων είναι κάπως μοιρασμένη με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν 4 φορές, τους γηπεδούχους 2,ενώ 3 ματς έληξαν ισόπαλα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυσκολία στο σκοράρισμα και από τις 2 ομάδες. Οι Γιρονδίνοι παρουσιάζονται καλύτεροι αλλά ας αρκεστούμε στο UNDER(1.40)
Armageddinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου