Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Αηδιασμένοι έφυγαν θεατές από την παράσταση που πρωταγωνιστεί ο Κ. Φραγκολιάς

Σοκ επί σκηνής προκάλεσε η παράσταση «Leonardo's Ring» που έκανε πρεμιέρα πριν δυο ημέρες στο Studio Κυψελης στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κώστας Φραγκολιάς.


Σύμφωνα με την espresso, οι ομοφυλοφιλικές σκηνές ανάμεσα στους ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων είναι οι Χρήστος Λιακόπουλος, Στάθης Παναγιωτίδης, Παναγιώτης Κατσίκης, Τιμόθεος Θάνος και Γιάννης Κωστάρας ήταν τόσο hardcore, που κάποιοι μη υποψιασμένοι θεατές εγκατέλειψαν άρον άρον τη θεατρική αίθουσα προτού τελειώσει η παράσταση.



Πολλοί από αυτούς χαρακτήρισαν «άκρως προκλητικά» τα gay όργια που εξελίσσονταν μπροστά τους, σε σημείο που δεν άντεξαν να τα παρακολουθήσουν. Οι θεατές που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του έργου, έκαναν λόγο για ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις όχι και τόσο διαδεδομένες στο ευρύ κοινό.

Το έργο βασίζεται στην ιστορία ενός δαχτυλιδιού που ταξιδεύει για να ενώσει και να χωρίσει ανθρώπους. Είναι το περίφημο δαχτυλίδι που φέρεται να σχεδίασε ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι και πέρασε από τα χέρια του Τσαικόφσκι, του Όσκαρ Ουάιλντ, του Ροδόλφο Βαλεντίνο, για να καταλήξει στις μέρες μας. Ο Κώστας Φραγκολιάς, μεταξύ άλλων υποδύεται και τον Ουάιλντ και σε κάποια στιγμή του έργου συνευρίσκεται επί σκηνής με τον «σύντροφό» του όπως δεν τον έχετε ξαναδει.



Ωστόσο δεν είναι ο μόνος, αφού και άλλα μέλη του θιάσου Θεατρίνων Θεατές επιδίδονται σε ερωτικές πράξεις και μάλιστα με τόσο ρεαλιστικό τρόπο, σε σημείο που αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για το μέσο θεατή να παρακολουθήσει την παράσταση.

Το ίδιο τολμηροί είναι φυσικά και οι διάλογοι, ενώ τη μουσική επένδυση έχει αναλάβει η Μαριάννα Τόλη. Ο σκηνοθέτης Γιώργος Λιβανός από την άλλη θεωρεί πως κάθε παράσταση που περιέχει γυμνό προκαλεί, ωστόσο από το πρώτο κιόλας μισάωρο, ο θεατής ξεχνάει από που άρχισε θεματολογικά η υπόθεση και ταυτίζεται με τους ήρωες.





(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου