Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Αλλάζει η δομή των περιφερειακών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ

Είναι πρώτη φορά που συνεδριάζει εκτός Αθήνας και δείχνει τη στροφή της οργάνωσης προς την περιφέρεια

 

Στη Θεσσαλονίκη συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ και όπως είπε ο πρόεδρος της, Σάκης Ιωαννίδης, είναι η πρώτη φορά που συνεδριάζει εκτός Αθήνας και δείχνει τη στροφή της οργάνωσης προς την περιφέρεια.

«Στην Κεντρική Επιτροπή θα αποφασίσουμε την αλλαγή της δομής των περιφερειακών οργανώσεων, οι οποίες θα γίνουν θεματικές για να βρίσκονται πιο κοντά στην κοινωνία» δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014, ο κ. Ιωαννίδης είπε ότι η ΟΝΝΕΔ θα επιδιώξει να ανανεωθούν όλα τα ψηφοδέλτια -και των αυτοδιοικητικών εκλογών- για να συμπεριλαμβάνονται σε αυτά νέοι άνθρωποι.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα της βίας, τόνισε πως «από όπου κι αν προέρχεται η βία, εμείς οφείλουμε όλοι να είμαστε απέναντι».

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης, ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Γκιουλέκας, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού του κυβερνητικού έργου, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εργων, Στράτος Σιμόπουλος, ο βουλευτής και πρώην υπουργός, Γιάννης Ιωαννίδης και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Γκιουλέκας επισήμανε ότι είναι το τρίτο μέλος της ΟΝΝΕΔ στη Βόρεια Ελλάδα και εντάχθηκε σε αυτή στις 7 Οκτωβρίου του 1974, σε ηλικία 13 χρονών, ενώ ο κ. Βαρτζόπουλος ότι είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Νεολαίας της ΝΔ και εντάχθηκε σε αυτή τον Οκτώβριο του 1975.

(protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου