Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Κάμερον... πιάστηκε στον ύπνο – Γκάφα της κουνιάδας του τον ρεζίλεψε στα social media (Εικόνα)

Πόσες φορές μπορεί να ρεζιλευτεί στα social media ένας πρωθυπουργός; Αν η ερώτηση αφορά τον Ντέιβιντ Κάμερον, τότε η απάντηση είναι «πολλές». Κι αν την προηγούμενη φορά έφταιγε ο ίδιος- όταν ξέχασε πριν από μερικές ημέρες την κόκκινη βαλίτσα με τα κρατικά μυστικά στο τρένο- τώρα... πιάστηκε στον ύπνο χωρίς να ευθύνεται. Μία γκάφα της κουνιάδας του τον ρεζίλεψε, καθώς όλος ο κόσμος τον είδε να κοιμάται.


Ολα έγιναν μερικές ώρες πριν το γάμο της Eμιλι Σέφιλντ, αδερφής της συζύγου του Κάμερον. Η νύφη αποφάσισε να φωτογραφήσει την ετεροθαλή αδελφή της, Αλις, κατά τη διάρκεια των ετοιμασιών. Στη συνέχεια η Αλις Σέφιλντ ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα πήραν το δρόμο τους, αφού η φωτογραφία επαναδημοσιεύθηκε χιλιάδες φορές στα social media.

Ο λόγος; Οχι βέβαια η Αλις Σέφιλντ, αλλά το γεγονός ότι στο φόντο φαινόταν ο πρωθυπουργός της Βρετανίας να κοιμάται ξυπόλυτος. Η νύφη παραδέχθηκε πως έκανε γκάφα, καθώς όπως εξήγησε ήθελε να μοιραστεί τη φωτογραφία μόνο με τους συγγενείς, που την «ακολουθούσαν» ως εκείνη τη στιγμή στο Instagram. Μόνο που έπειτα από τη συγκεκριμένη δημοσίευσή της, ο λογαριασμός της έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής!

Το μόνο καλό από την υπόθεση; Το γεγονός ότι δίπλα στον Κάμερον βρίσκεται η περιβόητη βαλίτσα. Ετσι, εν αγνοία του βέβαια, έδειξε πως πλέον δεν την αφήνει από τα μάτια του έπειτα από τη γκάφα στο τρένο.


(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου