Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Γκάφα ολκής από τη Μίλαν - Aφήνει εκτός Champions League τον Νιάγκ

Σε τρομερή γκάφα υπέπεσε η Μίλαν, που άφησε εκτός της λίστας με τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στα παιχνίδια των ομίλων του Champions League, τον Μ’Μπαγιέ Νιάγκ.


Οι εφτά φορές πρωταθλητές Ευρώπης, δήλωσαν στην «A List» τον Στεφάν Ελ Σαραουί ενώ θα μπορούσε να είχε μπει στην «B List» στην οποία δηλώνονται παίκτες που γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου του 1992 και βρίσκονται στον σύλλογο για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος για τον ταλαντούχο 18χρονο επιθετικό, με τον διευθυντή οργάνωσης της Μίλαν, Ουμπέρτο Γκαντίνι, να παίρνει πάνω του το λάθος μέσω μιας ανακοίνωσης που εξέδωσε η ιταλική ομάδα.

«Ο Ουμπέρτο Γκαντίνι, διευθυντής οργάνωσης της Μίλαν, αναλαμβάνει την ευθύνη για το λάθος που έγινε στη δήλωση της λίστας για το Champions League. Ο Γκαντίνι μετανιώνει για το λάθος του και ζητάει συγγνώμη σε όλους όσους έχουν σχέση επαγγελματικά με την υπόθεση αλλά και στους οπαδούς».

Η πλήρης λίστα των «Ροσσονέρι» για τα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα, Άγιαξ και Σέλτικ είναι η εξής: Αμπιάτι, Αμέλια, Κόπολα, Αμπάτε, Μπονέρα, Κονστάντ, Ντε Σίλιο, Μεξές, Σιλβέστρ, Τζακάρντο, Ζαπάτα, Μπίρσα, Κριστάντε, Ντε Γιονγκ, Εμάνουελσον, Μοντολίβο, Μουντάρι, Νοτσερίνο, Πόλι, Κακά, Μπαλοτέλι, Ρομπίνιο, Ελ Σαραουί, Μάτρι, Πατσίνι.

(Newsroom ΔΟΛ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου