Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Το Μέγαρο Μαξίμου στηρίζει τις απόψεις Λαζαρίδη!

Κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας δηλώνει: «Εμείς λέμε ότι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή είναι το ίδιο πράγμα».

Την πλήρη στήριξη και αποδοχή των απόψεων του κ. Χρύσανθου Λαζαρίδη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου εξέφρασε κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, «πως μπορεί να είναι εντός, όταν δεν καταδικάζει γεγονότα όπως αυτό στις Σκουριές, που κουκουλοφόροι περιέλουσαν με βενζίνη τους φύλακες και απείλησαν να τους κάψουν ζωντανούς;».


Ο ίδιος παράγοντας εξήγησε ότι ο συνεργάτης του πρωθυπουργού βρίσκεται σε πλήρη σύμπλευση με το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ τόνισε πως «ο κ. Λαζαρίδης κατέβασε σήμερα ταχύτητα και από 5η έβαλε 4η, όχι γιατί υπήρξε δυσαρέσκεια από τον πρωθυπουργό, αλλά γιατί πρόθεση της κυβέρνησης είναι να πέσουν οι τόνοι».

Ο ίδιος παράγοντας εξήγησε: «Εμείς λέμε ότι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή είναι το ίδιο πράγμα».

Πέραν αυτού, είπε ότι οι κ.κ. Νίκος Δένδιας και Χαράλαμπος Αθανασίου βρίσκονται σε συνεργασία, προκειμένου να φέρουν τις κατάλληλες αλλαγές στον ποινικό κώδικα για την αντιμετώπιση της συμπεριφοράς μελών της Χρυσής Αυγής.

Εξήγησε ότι οι αλλαγές θα αφορούν τα άρθρα 187 και 195 για σύσταση συμμορίας και για τις οργανωμένες διαδηλώσεις εν είδει στρατιωτικών παρελάσεων. Εξέφρασε όμως την αντίθεσή του στο να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου.

Αναφορικά τέλος με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, ξεκαθάρισε ότι «για εμάς αυτό το νομοσχέδιο δεν υπάρχει».

(protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου