Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Πώς ένα καπέλο... έσωσε τη ζωή του διάσημου Aμερικανού μουσικού Moby

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, ωστόσο όπως οι περισσότεροι σταρ, έτσι και ο Moby κρύβει τους δικούς του «δαίμονες». Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο The Guardian, ο διάσημος μουσικός παραδέχτηκε ότι έκοψε το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και σε αυτό συνέβαλε ένα... καπέλο.


Ο Moby ήταν ανέκαθεν μεγάλος θαυμαστής του Ντέβιντ Μπάουι και πριν από μερικά χρόνια είχε την μεγάλη τιμή να γνωρίσει το είδωλό του και να του χαρίσει το καπέλο που φορούσε στην ταινία «The Man Who Fell to Earth» με αφιέρωση στο εσωτερικό «στον Moby με αγάπη, Ντέιβιντ».

Οπως περιγράφει ο ίδιος ένιωσε σαν να του έδωσαν το Αγιο Δισκοπότηρο αφού ο Μπάουι είναι ο αγαπημένος του καλλιτέχνης. Ωστόσο η χαρά του δεν κράτησε για πολύ, αφού λίγο καιρό μετά, ο Moby βρισκόταν σε ένα άθλιο μπαρ και όταν αυτό έκλεισε κάλεσε τους θαμώνες στο σπίτι του. Οπως είπε στην Guardian, γύρω στις 6 το πρωί κάπνιζαν κρακ στο μπάνιο και ο Moby είχε την φαεινή ιδέα να τους δείξει το διάσημο καπέλο, ωστόσο το πρωί που ξύπνησε το καπέλο είχε εξαφανιστεί.

Ο ίδιος είχε στεναχωρηθεί πολύ και αυτό αποτέλεσε αφορμή να κόψει το αλκοόλ και τα ναρκωτικά προκειμένου να αποφύγει άλλες δυσάρεστες απώλειες στο μέλλον.

(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου