Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Eπίθεση με καδρόνια δέχθηκε ο Πάνος Καμμένος στo Kερατσίνι - Φυγαδεύτηκε με ματωμένη μύτη! (Βίντεο)

Θύμα επίθεσης έπεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Κερατσίνι, στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.


Οπως έγινε γνωστό ο Πάνος Καμμένος δέχτηκε φραστική επίθεση και προπηλακίστηκε από νεαρούς συγκεντρωμένους στο Κερατσίνι και τελικά φυγαδεύτηκε με μοτοσυκλέτα συνεργάτη του. «Φασίστες, κουφάλες πολιτικοί, πουλημένα τομάρια, μαλ...ες» ακούστηκε από μερίδα του συγκεντρωμένου πλήθους που κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι στο συνοδευτικό αυτοκίνητο, ενώ ο Πάνος Καμμένος φυγαδεύτηκε με ματωμένη μύτη. Κατά άλλες πληροφορίες, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δέχθηκε κλωτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να του ανοίξει η μύτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ertopen η ομάδα των νεαρών επιτέθηκε στον κ. Καμμένο με γροθιές, αλλά και με καδρόνια.

Έπεσαν να τον προστατέψουν οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς, αλλά δέχτηκαν χτυπήματα διαδηλωτών. Εκείνη την ώρα, εμφανίστηκε άλλο ένα μέλος της προσωπικής του φρουράς με μηχανή, με την οποία φυγαδεύτηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σε ανακοίνωσή τους για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επεσήμαιναν την ανάγκη διαμόρφωσης ενός πατριωτικού  δημοκρατικού μετώπου «απέναντι στη μαύρη συμμαχία».

«Όσο οι ναζιστές, με παραινέσεις πολιτικών και "δημοσιογράφων", ετοιμάζονται να αναρριχηθούν στην εξουσία σα νέοι εταίροι της συγκυβέρνησης των δανειστών, τόσο θα αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους ρόλο», σχολίαζαν χαρακτηριστικά.



(enikos)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου