Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Πέφτουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και στην Α' Αθήνας

Απώλεια δύο μονάδων, για πρώτη φορά από τις εκλογές του 2012

Πτώση δύο μονάδων, για πρώτη φορά από τις εκλογές του 2012, εμφανίζει η Χρυσή Αυγή στην Α' περιφέρεια της Αθήνας, ενώ ανάλογη είναι η εικόνα και για τον Ηλία Κασιδιάρη και τη διεκδίκηση της δημαρχίας.


Δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Ποντίκι» και αφορά την Α Αθήνας, την εκλογική περιφέρεια δηλαδή όπου η Χρυσή Αυγή κάλπαζε, προκαλώντας έντονη ανησυχία για το δυνητικό αποτέλεσμα στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου στο δήμο Αθηναίων.

Η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με αυτή τη μέτρηση, κινείται πλέον στο 13%, δηλαδή δύο μονάδες χαμηλότερα σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας στην ίδια περιοχή.

Στην πρόθεση ψήφου προηγείται η ΝΔ με 21,5%, ακολουθεί σε μικρή απόσταση μίας μονάδας ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή με 13%, το ΠΑΣΟΚ με 7,5%, οι ΑΝΕΛ με 4%, η ΔΗΜΑΡ με 3%.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε πριν και μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Στο σκέλος της έρευνας που έγινε μετά τη δολοφονία η Χρυσή Αυγή υποχωρεί ακόμη μία μονάδα στο 12%. Η ΝΔ ενισχύθηκε στο 22,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 21%.

Η εικόνα για τον Ηλία Κασιδιάρη και το ενδεχόμενο να ζητήσει ψήφο για να γίνει Δήμαρχος έχει χειροτερέψει, ωστόσο τα στοιχεία για το συγκεκριμένο σκέλος της έρευνας θα ανακοινωθούν απόψε.

(newsbeast)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου