Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Τέλος το Ευρωμπάσκετ για Μαυροκεφαλίδη

Με μείον έναν παίκτη θα συνεχίσει την προσπάθειά της για διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβενίας η Εθνική Ελλάδας Ανδρών.


Δυσάρεστα ήταν, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης Ο 29χρονος φόργουορντ, όπως διαπιστώθηκε από τα αποτελέσματα των σημερινών (13/09) εξετάσεων, έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο, κατά συνέπεια χάνει τη συνέχεια του φετινού Ευρωμπάσκετ.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τραυματίστηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το χθεσινό (12/09) αγώνα με την Ισπανία, κατά τη διάρκεια προπόνησης. Υποβλήθηκε σε εντατική θεραπεία, από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής μας, και κατάφερε να αγωνιστεί για πέντε λεπτά κόντρα στους Ίβηρες. Ωστόσο, οι έντονες ενοχλήσεις που αισθανόταν δεν υποχώρησαν κι έτσι υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, με αποτέλεσμα ο Αντρέα Τρινκιέρι να μην μπορεί να τον έχει στη διάθεσή του στους επόμενους αγώνες στα σλοβενικά παρκέ.

(onsports)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου