Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Alonso: Λυπηρή η απόδοση της Ferrari

Ο Ισπανός πρώην πρωταθλητής ανεβάζει την ένταση και τους τόνους μετά την απογοητευτική απόδοση της F138 στις κατατακτήριες δοκιμές στους δρόμους του λιμανιού της Σιγκαπούρης.

Ο Αλόνσο έχει κάθε λόγο να αισθάνεται απογοητευμένος. Η Ferrari απείχε πολλά δέκατα από την κορυφή ενώ ο ίδιος βρέθηκε ακόμη μια φορά πίσω από τον teammate του Φελίπε Μάσα. Οι Ferrari εκκινούν σήμερα από την 6η και 7η θέση.


Μιλώντας μετέπειτα στους δημοσιογράφους ο Ισπανός πρωταθλητής τόνισε: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με την απόδοσή μας εδώ. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να φέρουμε εδώ νέα αεροδυναμικά βοηθήματα, αποδίδουν αλλά δεν αρκούν. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα κάναμε πολλές αλλαγές χτες το βράδυ και σήμερα το μονοθέσιο ήταν λίγο πιο εύκολο στην οδήγηση. Νομίζω ότι όλοι πετυχαίνουν ανάλογο βαθμό βελτίωσης και έτσι η διαφορά παραμένει πολύ μεγάλη. Αυτό είναι λυπηρό. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά που γίνεται στο εργοστάσιο. Εκεί δουλεύουν ασταμάτητα. Είναι αλήθεια ότι δε βρισκόμαστε εκεί που θα θέλαμε από άποψη απόδοσης αλλά αυτό δε συμβαίνει επειδή δεν προσπαθούμε αρκετά. Οι ανταγωνιστές μας δε χαζεύουν ανάμεσα στους αγώνες αλλά επίσης βελτιώνονται. Στην Ουγγαρία όπου επίσης απαιτείται μέγιστη κλίση στις αεροτομές ήμασταν η 4η ομάδα και εδώ ισχύει το ίδιο. Αυτά είναι άσχημα νέα για μας και προφανώς δεν έχουμε πολλά περιθώρια αύριο εκτός έναν τέλειο αγώνα. Τον Ιούλιο υστερούσαμε 8 δέκατα από τους αντιπάλους μας και τώρα είμαστε στο 1.1 sec».

(newsauto)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου