Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

Βρετανία: Προσπάθησαν 300.000 φορές να δουν πορνό μέσα από το κοινοβούλιο!

Τα περισσότερα «αιτήματα» σύνδεσης καταγράφηκαν τον Νοέμβριο του 2012 φτάνοντας τα 114.844

«Περίεργα»... πράγματα συμβαίνουν στο βρετανικό κοινοβούλιο. Μέσα σε διάστημα 14 μηνών, από τον Μάιο του 2012 μέχρι τον Ιούλιο φέτος, σημειώθηκαν σχεδόν 300.000 απόπειρες σύνδεσης σε πορνογραφικές ιστοσελίδες από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του βρετανικού κοινοβουλίου!Άγνωστο εάν πρόκειται για βουλευτές ή για εργαζόμενους, αλλά ήδη έχει προκληθεί σάλος στη Βρετανία από τους «άτακτους» του κοινοβουλίου, μετά την αποκάλυψη της Huffington Post

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το κοινοβούλιο κατόπιν αιτήματος του ενημερωτικού ιστοτόπου Huffington Post, τα περισσότερα «αιτήματα» σύνδεσης σε τέτοιες ιστοσελίδες καταγράφηκαν τον Νοέμβριο του 2012 και έφταναν τα 114.844, ενώ τον Απρίλιο φέτος έγιναν 55.552 απόπειρες σύνδεσης.

Ο Φεβρουάριος ήταν ο λιγότερο «δραστήριος» μήνας αφού τα αιτήματα μειώθηκαν εντυπωσιακά, μόλις στα 15. Σε χαμηλά επίπεδα παρέμειναν και τον Ιούνιο, φτάνοντας τα 397. Ο εκπρόσωπος του κοινοβουλίου που ρωτήθηκε σχετικά δεν έδωσε καμία εξήγηση για την τεράστια διαφορά που παρατηρείται από μήνα σε μήνα.

Σύμφωνα με την Huffington Post, που υπενθυμίζει ότι στο κοινοβούλιο εργάζονται 5.000 άνθρωποι, από τις αρχές του έτους μέχρι και τον Ιούλιο φέτος καταγράφηκαν 52.000 επισκέψεις σε ιστοτόπους που ειδικεύονται στην εξεύρεση συντρόφου για παντρεμένους.

«Δεν πιστεύουμε ότι τα στοιχεία αυτά μας παρέχουν μια ακριβή απεικόνιση του αριθμού των σκόπιμων συνδέσεων, λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν και αλληλεπιδρούν αυτοί οι ιστότοποι», υποστήριξε μία εκπρόσωπος της Βουλής των Κοινοτήτων.

«Μπορεί κάποιος να επισκεφθεί μια ιστοσελίδα που περιέχει δεσμούς προς άλλες σελίδες και αυτό, ακόμη και αν δεν τις ανοίξει, καταγράφεται ως αίτημα σύνδεσης», εξήγησε.

(protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου