Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Μελισσανίδης για Ολυμπιακό: "Αυτά που κάνανε τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν"!

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση της ΑΕΚ μέσω του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη στα όσα καταλογίζει η πλευρά του Ολυμπιακού με το θέμα της χορηγίας του ΟΠΑΠ. Στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας της Ένωσης, ο «Τίγρης» σε πηγαδάκια απάντησε σους Πειραιώτες.


Διαβάστε τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ από τα «φουρό του λιμανιού» μέχρι τις «αλβανικές κ...ς» και τα «νεροπίστολα».

«Στο καλό. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με καμία ομάδα. Ούτε με Παναθηναϊκό ούτε με Ολυμπιακό. Εγώ τα βάζω με άντρες όχι με αυτούς που φοράνε φουρό και δεν πήγαν στον ελληνικό στρατό. Δεν ασχολούμαι. Αλβανικές κ...ς είναι αυτές. Δεν ασχολούμαι. Ας μου στείλουν γραπτώς ότι δεν θέλουν την χορηγία. Όχι με πόλεμο από τις εφημερίδες. Με τσίου τσίου και νεροπίστολα νομίζουν ότι θα έρθουν; Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που κάνανε τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Αυτοί φοράνε φουρό. Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, οι άλλοι ασχολούνται με μας. Είναι δυνατόν να ασχολούνται με την ΑΕΚ στην Γ” Εθνική; Με τον Μανδραϊκό θα παίζουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να προσθέσει με νόημα: «Αυτοί τελειώσανε!».  

(gazzetta)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου