Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Οι ταινίες στην TV σήμερα

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

STAR 22.00
Μυστηρίου, 2010 (Έγχρ.), 88'

ABANDONED. Αμερικανική ταινία του Μάικλ Φάιφερ, με τους Μπρίτανι Μέρφι, Ντιν Κέιν, Μίμι Ρότζερς.

Στην προτελευταία straight-to-DVD ταινία της (τελευταία πριν πεθάνει), η Μπρίτανι Μέρφι υποδύεται τη Μαίρη, η οποία μεταφέρει τον τραυματισμένο σύντροφό της στο νοσοκομείο για μία απλή επέμβαση, αλλά όταν επιστρέφει για να τον παραλάβει, εκείνος έχει εξαφανιστεί.

Από εδώ ξεκινούν οι υποψίες, για τους υπεύθυνους του νοσοκομείου που ενδεχομένως συγκαλύπτουν την εξαφάνιση, για την ψυχική κατάσταση της ίδιας της ηρωίδας που κυκλοφορεί με αντικαταθλιπτικά στην τσάντα της και για οποιονδήποτε άλλον μπορεί να καθυστερήσει για λίγο ακόμη την ανατροπή και την αποκάλυψη της αλήθειας.



Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

STAR 01.45
Κομεντί, 2003 (Έγχρ.), 100'

LOVE DON’T COST A THING. Αμερικανική ταινία της Τρόι Μπάιερ, με τους Νικ Κάνον, Κριστίνα Μίλιαν, Σαμ Σάρπονγκ.

Ένας ψιλοαποτυχημένος νεαρός ντράμερ προσφέρεται να φτιάξει το αυτοκίνητο της δημοφιλούς συμμαθήτριάς του με αντάλλαγμα να παραστήσει την κοπέλα του για δύο εβδομάδες.

Αφροαμερικανικό ριμέικ μιας ταινιούλας του 1987 με πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Ντέμσι, γυρισμένο από μια ηθοποιό η οποία, ακολουθώντας τις τυπικότητες μιας νεανικής ταινίας, αποδεικνύει ότι σίγουρα δεν κοστίζει τίποτα να έχεις εμφανιστεί σε μερικά επεισόδια τηλεοπτικών σειρών (αποκορύφωμα ένας ρόλος στη «Δυναστεία») και μετά να το παίζεις σκηνοθέτης.


Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

STAR 04.00
Animation, 1985 (Έγχρ.), 85'

RAINBOW BRITE AND THE STAR STEALER. Αμερικανο-ιαπωνική ταινία των Μπερνάρ Ντεϊριέ και Κίμιο Γιαμπούκι.

Για όσους έχουν καλό μνημονικό, η Rainbow Brite είναι η «Ηλιογέννητη», ένας best seller χαρακτήρας που αποτυπώθηκε σε παιχνίδια, ευχετήριες κάρτες και σειρές κινουμένων σχεδίων στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Αυτή είναι η μοναδική μεγάλου μήκους ταινία της, όπου προσπαθεί να εμποδίσει μια κακιά πριγκίπισσα να κυριαρχήσει στον πλανήτη που στέλνει φως και χρώματα στη Γη, αλλά και να ενθαρρύνει τα παιδάκια να αγοράσουν ακόμη περισσότερα προϊόντα με το πρόσωπό της.

(athinorama)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου