Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ο Π. Κουκουλόπουλος

Τον ορισμό του Πάρι Κουκουλόπουλου, ως πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης μιλώντας προς την ΚΟ του κόμματος ο Βαγγέλης Βενιζέλος, αναλύοντας τον... ανασχηματισμό της εκπροσώπησης του κινήματος μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.


Έτσι, πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής τοποθετείται ο Γ. Δριβελέγκας, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναλαμβάνει ο Τ. Ρήγας και πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Π. Κουκουλόπουλος.

Ανάλογα με τις ανάγκες του κοινοβουλευτικού έργου θα αναλαμβάνει κατά περίπτωση χρέη δεύτερου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου διαφορετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Δεν δέχθηκε τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής ο Κρεμαστινός

Οπως έγινε γνωστό ο Δημήτρης Κρεμαστινός δεν δέχθηκε τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής που του πρότεινε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, προτιμώντας τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων.

Σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Δωδεκανήσου γνωστοποιεί ότι ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την πρότασή του να αναλάβει θέση αντιπροέδρου της Βουλής, δήλωσε όμως ότι προτιμά τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, «με τη δυνατότητα από πλευράς ΠΑΣΟΚ να είναι επικεφαλής του Tομέα Yγείας και των θεμάτων της Aνωτάτης Παιδείας».

(tanea)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου