Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Νέο άνοιγμα βουλευτή της ΝΔ στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής

Δεν έχει προλάβει να κοπάσει η τρικυμία στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας μετά τις δηλώσεις του πρώην προέδρου της Βουλής Βύρωνα Πολύδωρα για τη Χρυσή Αυγή και στη Συγγρού ήρθε νέο χτύπημα, αυτή τη φορά από το βουλευτή Καβάλας και πρώην υφυπουργό Εργασίας Νίκο Παναγιωτόπουλο.


Ο γαλάζιος βουλευτής υποστήριξε σε δηλώσεις του πως η Χρυσή Αυγή «δεν είναι κόμμα νεοναζί». Συγκεκριμένα μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του radio1d.gr, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε πως «η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα νεοναζί. Μπορεί κάποια στοιχεία της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής να ασπάζονται αυτή την ιδεολογία. Αλλά για μένα, η βάση υποστήριξης, δηλαδή του κόσμου που στρέφεται προς τη Χρυσή Αυγή, έχουν ως αιτία τη διαμαρτυρία με την κατάσταση κι όχι με τη ναζιστική ιδεολογία. Κι ελπίζω να ακούνε και στη ΝΔ αυτή μου την τοποθέτηση».

Ακούστε το ηχητικό από τη συνέντευξη του Νίκου Παναγιωτόπουλου ΕΔΩ

Οι δηλώσεις είχαν ως στόχο τους ψηφοφόρους που για λόγους διαμαρτυρίας στήριξαν στην κάλπη τη Χρυσή Αυγή. Σε αυτούς φαίνεται να κάνουν άνοιγμα τα γαλάζια στελέχη και όχι στα μέλη και τους βουλευτές του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου