Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο Απ. Τζιτζικώστας


Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, επίσημος υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας της ΝΔ, εξελέγη τελικά το μεσημέρι, μετά την οριστική έκπτωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη.


Μετά την εκλογή του, ο νέος περιφερειάρχης δήλωσε: "Σήμερα η κεντρική Μακεδονία γυρίζει σελίδα. Κρατάμε τα καλά, αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν. Όλη η ομάδα των αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων θα δουλέψουμε σκληρά, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες της περιφέρειάς μας. Θα δώσουμε μια μάχη στον επόμενο ενάμιση χρόνο, απέναντι στα προβλήματα και μόνο. Να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε. Σας ευχαριστώ".

Η ψηφοφορία για την εκλογή πραγματοποιήθηκε στις 12 το μεσημέρι, ενώ είχε προηγηθεί ομιλία του πρώην περιφερειάρχη στην παράταξή του. Πριν την ψηφοφορία ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Απόστολο Τζιτζικώστα. "Ενωμένοι, είμαστε δίπλα του. Κάποιες δυνάμεις θεωρούν ότι τελείωσαν τον Ψωμιάδη. Ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε. Δηλώνει παρών, ακόμη πιο δυνατός", είπε μεταξύ άλλων.

(megatv)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου