Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Η ζωή μετά - Hereafter (Κριτική)

Μια ταινία που μπορεί να δεχτεί ποικίλες κριτικές...Αν είστε φαν της περιπέτειας και των έντονων ρυθμών μην το επιχειρήσετε. Αν από την άλλη είστε σινεφίλ, σας αρέσουν τα πολύπλοκα σενάρια και νοήματα θα σας ενδιαφέρει. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι εξαιρετικό, αλλά πότε με τις ερμηνείες που είναι αρκετά ικανοποιητικές, πότε με τη σκηνοθετική οπτική του Κλιντ Ίστγουντ "σώνεται". Με βάση την προϊστορία του σκηνοθέτη είναι μάλλον κακή επιλογή αλλά ορισμένα σημεία είναι άκρως ενδιαφέροντα και μυστηριώδη.


Σκοπός του Ίστγουντ δεν πιστεύουμε πως είναι να πείσει για την ύπαρξη μετά θάνατον ζωής αλλά για την ενασχόλησή μας με πράγματα που, μπορεί να θεωρούνται από το ευρύ κοινό αστεία και άνευ σημασίας, αλλά στην ουσία αφορούν όλους μας.

Προσωπικά, μας άρεσε ιδιαίτερα το τέλος(σε αφήνει ναι μεν "παγωμένο" αλλά συνάμα προβληματισμένο για το βαθύτερο νόημα) που είναι μια ένεση αισιοδοξίας και ελπίδας, αν καταφέρει ο θεατής να συνδυάσει λεπτομέρειες από όλη την ταινία...Όσοι θέλουν να περάσουν ένα χαλαρό δίωρο καλύτερα να μην την προτιμήσουν!

Βαθμολογία: 2.5/5

2 σχόλια:

  1. Admiring the persistence you put into your website and in depth information you provide.

    It's great to come across a blog every once in a while that isn't the same outdated
    rehashed material. Fantastic read! I've saved your site and I'm adding your RSS feeds
    to my Google account.

    Here is my weblog :: travel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I constantly emailed this weblog post page to all my contacts, as if like to read it after that my friends will too.


    Feel free to visit my blog vakantiehuisjes frankrijk

    ΑπάντησηΔιαγραφή