Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Θράσος! Γενικό μπλακ άουτ στις συγκοινωνίες φέρνει η επίταξη!


Οχυρωμένοι οι απεργοί του Μετρό στο αμαξοστάσιο στα Σεπόλια περιμένουν τα ΜΑΤ

Λουκέτο στα Μέσα Μεταφοράς βάζουν οι εργαζόμενοι μετά την απόφαση της κυβέρνησης για επίταξη στο Μετρό. Μόλις ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Μεταφορών Κωστής Χατζηδάκης πως ο πρωθυπουργός συμφώνησε στην επιστράτευση των εργαζομένων του Μετρό ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στα σωματεία των εργαζομένων στις συγκοινωνίες και την κυβέρνηση.


Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι είπαν «Θα νεκρώσουν οι συγκοινωνίες σε όλο το λεκανοπέδιο» και αμέσως το απεργιακό δελτίο αμέσως γέμισε:

24ωρη επαναλαμβανόμενες απεργίες στον Προαστιακό

Ακινητοποιούνται λεωφορεία, Τραμ και Ηλεκτρικός μέχρι την λήξη της βάρδιας.
Οι οδηγοί των τρόλεϊ πήραν εντολή να σταματήσουν τα δρομολόγια και να επιστρέψουν στα αμαξοστάσια.

Ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων στον προαστιακό σιδηρόδρομο Νίκος Δρίτσας από το αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια δήλωσε «Η κυβέρνηση αντί να δείξει έξοδο στο αδιέξοδο, διέταξε επίταξη. Από αύριο οι εργαζόμενοι στον προσταστιακό κατεβαίνουν σε 24ωρη απεργία, με πρόταση για επαναλαμβανόμενες 24ωρες και στο δρομολόγιο για Χαλκίδα. Δεν πάει άλλο».

Στα Σεπόλια οχυρωμένοι οι εργαζόμενοι – απεργοί του Μετρό περιμένουν τα ΜΑΤ

Έτοιμοι για πόλεμο δηλώνουν οι εργαζόμενοι – απεργοί του Μετρό. Παραμένουν συγκεντρωμένοι στο αμαξοστάσιο των Σεπολίων και αρνούνται να αποχωρήσουν.

Στο άκουσμα του μέτρου της επίταξης οι απεργοί δήλωσαν με οργή «η επίταξη είναι χούντα. Ας έρθουν τα ΜΑΤ. Νεκρούς θα μας πάρουν από δω μέσα».

(parapolitika)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου